Connect with us
Andreea Bălan îl acuză pe George că nu ar vrea să-și vadă copiii

Vedete

Andreea Bălan îl acuză pe George că nu ar vrea să-și vadă copiii

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu de câteva luni. Mariajul lor a fost unul scurt, care s-a terminat pe fondul neînțelegerilor tot mai multe dintre ei. De atunci, cei doi au continuat să se atace reciproc, să spună vorbe grele unul despre celălalt și ambii și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Este evident că nu mai există cale de împăcare, însă scandalul care s-a iscat între ei nu pare să mai înceteze. Celebra cântăreață a oferit din nou mai multe declarații, din care reiese că George nu ar vrea să-și vadă fetițele.

Andreea Bălan nu îi dă pace lui George

Andreea Bălan și George Burcea sunt într-un conflict continuu. De când s-a aflat că divorțează, cei doi nu au ratat nicio ocazie să vorbească despre cât de mult a greșit celălalt și să se învinovățească de lucruri grave. De când a intrat în competiția Ferma, George a insistat pe subiectul divorțului și al fostei sale soții. Acesta a mărturisit că Andreea ar fi încercat să-l denigreze, că i-a făcut rău și i-a reproșat că nu a realizat nimic în viață, însă el este mândru de toate reușitele lui.

O bună perioadă de timp, Andreea a încetat să mai vorbească despre George Burcea și l-a lăsat deoparte. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Tiberiu Argint și petrece foarte mult timp alături de noua sa cucerire, fiind mai mereu surprinși împreună. Totuși, Andreea a vorbit pentru prima dată despre cum este viața ei după despărțirea de George Burcea și despre cât de greu este rolul de mamă singură.

Andreea a mărturisit că are un program foarte încărcat și că încearcă să se împartă între profesie și copii. Ea a explicat că este greu să fii o mamă singură, dar că reușește totul de dragul celor două fetițe. În timpul zilei, ea se ocupă de programul ei din punct de vedere profesional, iar apoi, după ora 5 jumătate, se dedică exclusiv copiilor. Ea le duce pe cele mici în parc, la mall și chiar în excursii, totul pentru a le vedea fericite. În plus, a menționat faptul că tatăl lor nu stă suficient timp cu ele, ci le vizitează o singură dată pe săptămâna, deși ea și-ar dori ca situația să fie altfel.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor.  dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a declarat Andreea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top