Connect with us
Andreea Bălan, discuție savuroasă cu bunica ei. Ce i-a spus bătrâna despre faptul că a divorțat

Vedete

Andreea Bălan, discuție savuroasă cu bunica ei. Ce i-a spus bătrâna despre faptul că a divorțat

Andreea Bălan a reușit, și de această dată, să învingă problemele de sănătate, s-a externat din spital și a ajuns acasă, la fetițele ei. Vedeta este extrem de puternică și nimic nu o poate face să-i dispară zâmbetul de pe chip. Imediat cum s-a externat, Andreea a postat un vlog pentru fanii ei de pe Youtube în care a vorbit despre experiența de la spital și despre vizita bunicii ei.

Andreea Bălan, greutăți depășite cu succes

Andreea Bălan a trecut printr-o perioadă foarte complicată în ultimii ani. Vedeta a fost la un pas de moarte, imediat după ce a dat naștere celei de-a doua fetițe. Ulterior au început neînțelegerile cu soțul ei, a urmat despărțirea, iar recent Andreea a fost la un pas de o nouă intervenție chirurgicală.

Vedeta a făcut un abces abdominal, care, din fericire, cu câteva minute înainte a începe operația, a început să dreneze și a fost eliminat fără intervenție de ordin chirurgical.

„Am stat șase zile în spital, am avut un abces abdominal. Am avut noroc, pentru că eram programată la operație. Eu m-am internat luni seara și a doua zi, marți, eram programată la operație. Dar, cu zece minute înainte să intru în sala de operație, pur și simplu abcesul a început să se elimine”, a povestit Andreea Bălan.

După ce a ieșit din spital, Andreea Bălan a făcut un vlog pentru fanii ei de pe Youtube în care a povestit ce s-a întâmplat în viața ei, în ultima perioadă.

Ce a spus bunica ei despre divorțul de George Burcea

În vlogul postat după ieșirea din spital, Andreea a introdus câteva secvențe cu bunica ei, care a venit la București să îi facă o vizită și să își vadă strănepoatele.

Vedeta a profitat de prezența bunicii în casă și a întrebat-o dacă o urmărește în emisiunea Te cunosc de undeva și ce părere are despre divorțul de George Burcea.

Simpatica bătrână a spus că nu are o părere bună, dar nici rea și că pe vremea ei oamenii rămâneau împreună indiferent de câte neînțelegeri erau între ei.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top