Connect with us
Cum arată Andreea Bălan după problema medicală. Artista a slăbit considerabil

Vedete

Cum arată Andreea Bălan după problema medicală. Artista a slăbit considerabil

Andreea Bălan a trecut printr-o perioadă foarte grea. Tensiunile provocate de despărțirea de George Burcea și alte scandaluri și certuri în care a fost implicată parcă nu erau de ajuns, că s-a mai ales și cu o problemă gravă de sănătate. Aceasta a ajuns de urgență la spital, deoarece acuza dureri mari de burtă. Aceasta a fost norocoasă, deoarece nu a avut nevoie de operație, însă a fost supusă unei proceduri de specialitate și a petrecut mai mult timp la spital, motiv pentru care a pierdut considerabil în greutate.

Andreea Bălan a slăbit din cauza problemelor de sănătate

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Celebra artistă a acuzat dureri insuportabile la nivelul abdomenului, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția medicilor. Durerile ar fi fost unele groaznice, iar Andreea ar fi trecut prin clipe de groază. Având în vedere că a mai avut probleme de sănătate în trecut, mai ales după ce a născut, medicii se temeau că va fi nevoie de operație și chiar evitau să se gândească la această posibilitatea, riscurile fiind unele mari.

Totuși, Andreea a fost o norocoasă. Celebra artistă nu a avut nevoie de operație, chiar ea fiind cea care a oferit aceste informații, imediat după ce starea ei de sănătate s-ar fi îmbunătățit. Diagnosticul pus de medici a fost un abces abdominal, un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conținut purulent între organele interne.

Deși starea ei de sănătate a fost una gravă, medicii au reușit să identifice problema la timp și să dreneze abcesul chiar cu puțin timp înaintea operației deja programate. Astfel, Andreea nu a mai ajuns pe masa de operație și va urma de acum un tratament pentru o perioadă lungă de timp, până când problema va dispărea și da va fi în afara oricărui pericol.

“M-am internat în spital luni seara, cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.”, a declarat vedeta.

Vedeta a fost sprijinită de cei dragi în tot acest timp în care a avut probleme. Andreea Bălan a fost externată și era nerăbdătoare să-și revadă fetițele. Ea a publicat un filmuleț în care petrece timp cu cele mici și este vizbibil încântată de momentele alături de ele. Din imagini se observă că vedeta a slăbit foarte mult și chiar a trecut prin momente dificile însă, în ciuda celor întâmplate, a găsit puterea de a merge mai departe.

 

View this post on Instagram

 

Ella mă învață să dansez 👧🏼👧🏼

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top