Connect with us
Andreea Bălan își ține iubitul departe de familie. Nu i l-a prezentat nici măcar tatălui ei

Vedete

Andreea Bălan își ține iubitul departe de familie. Nu i l-a prezentat nici măcar tatălui ei

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drumul pe care au pornit. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, părea că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și o vacanță la mare și cu care ar fi și în acest moment plecată. Se pare că celebra cântăreață nu l-a prezentat familiei sale pe noul iubit, nici măcar tatălui ei.

Andreea Bălan își ține iubitul departe de familie. Nu i l-a prezentat nici măcar tatălui ei

Se pare că Andreea Bălan a pus pace cu tatăl său, Săndel Bălan, cu care nu a vorbit o perioadă bună de timp. După ce i-a adus acuzații grave, cum că acesta ar fi bătut-o când era mai mică, se pare că cei doi au uitat trecutul și au din nou o relație civilizată. Nu știm cât de apropiați sunt, dar cert este că bărbatul a venit să-și viziteze nepoatele zilele acestea.

Săndel Bălan locuiește în Ploiești și ține în permanență legătura cu artista, dar și cu cele două nepoțele, Ella și Clara. Acesta le-a vizitat zilele trecute, însă a declarat că nu l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale și nici măcar nu a discutat despre acesta.

 „Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect.”, a declarat tatăl Andreei Bălan.

Se pare că cei doi proaspăt îndrăgostiți sunt din nou împreună în vacanță. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp amândoi și profită de orice clipă. În plus, imortalizează fiecare moment și țin să-l împărtășească și cu fanii și prietenii lor de pe rețelele de socializare. Deși nu au publicat fotografii în care apar împreună sau în ipostaze tandre, ei au pus imagini similare cu un lac superb în care se oglindea cerul, detalii pe care fanii le-au observat imediat de la publicare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top