Andreea Bălan, din nou în vacanță cu Tiberiu Argint. Detaliul care i-a dat de gol

30.07.2020
Andreea Bălan, din nou în vacanță cu Tiberiu Argint. Detaliul care i-a dat de gol

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drumul pe care au pornit. Artista susține că nu se mai gândește deloc la el și continuă să-i dea lovitură peste lovitură. Deși divorțul încă nu s-a sfârșit, părea că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și o vacanță la mare. Se pare că acum, cei doi sunt din nou în concediu împreună și, chiar dacă nu au făcut totul public, un detaliu din mediul online i-a dat de gol și fanii au reacționat imediat.

Andreea Bălan, din nou în vacanță cu Tiberiu Argint. Detaliul care i-a dat de gol

Andreea Bălan iubește din nou, deși este în plin proces de divorț. De câteva săptămâni bune, aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună în ipostaze tandre.  Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Se pare că cei doi proaspăt îndrăgostiți sunt din nou împreună în vacanță. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp amândoi și profită de orice clipă. În plus, imortalizează fiecare moment și țin să-l împărtășească și cu fanii și prietenii lor de pe rețelele de socializare.

Deși nu au publicat fotografii în care apar împreună sau în ipostaze tandre, ei au pus imagini similare cu un lac superb în care se oglindea cerul. Fanii au observat imediat asemănările, lucru care i-a făcut să se întrebe unde au plecat de data aceasta și să realizeze că se află în același loc.

 

View this post on Instagram

 

Watch more sunsets than Netflix

A post shared by ⓂⓇ. ⓈⒾⓁⓋⒺⓇ (@arginttiberiu) on


Cu toate acestea, surse apropiate ale Andreei, care îi sunt alături, susțin că cei doi nu formează un cuplu și că, în vacanța de la mare, ei abia se cunoscuseră și totul a fost doar o escapadă. De atunci, lucrurile nu s-au schimbat și nu au evoluat între ei, rămânând tot la nivelul de prieteni. Ei ar fi ales să nu nege zvonurile pentru că le este favorabilă această ipostază, mai ales Andreei, pentru a arătat că nu suferă după despărțirea de George. Nu este exclusă posibilitatea ca cei doi să formezeun cuplu.