Connect with us
Andreea Bălan l-a uitat de tot pe Burcea. Cine este bărbatul care i-a umplut singurătatea

Vedete

Andreea Bălan l-a uitat de tot pe Burcea. Cine este bărbatul care i-a umplut singurătatea

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare, mai ales că artista a depus de mai bine de o lună actele de divorț. După ce situația în care se află România se va stabiliza, cei doi vor fi așteptați la prima înfățișare. Deși artista trece printr-o perioadă dificilă, pare că a găsit puterea să zâmbească din nou. Un detaliu important lasă fanii să creadă că Andreea l-ar fi înlocuit deja pe fostul ei soț.

Andreea Bălan l-a uitat de tot pe Burcea. Cine este bărbatul care i-a umplut singurătatea

Se pare că Andreea ar fi trecut peste despărțirea de George și continuă să-i dea actorului lovitură după lovitură. Artista a declarat că actele de divorț au fost depuse deja și că primul termen va avea loc abia la vară. În plus, Burcea nu va rămâne cu nimic din averea cântăreței, pentru că cei doi au semnat un contract de separare a bunurilor.

Cu câteva zile în urmă, fanii Andreei ai observat un detaliu neobișnuit chiar pe pagina ei Facebook. La secțiunea privind starea ei amoroasă, nu apare ca fiind „măritată” sau „divorțată”, ci a ales opțiunea de „într-o relație”, lucru ce i-a pus imediat pe gânduri pe utilizatori.

Andreea și-a revenit după despărțire cu ajutorul celor două fetițe pe care le are cu George Burcea. Cântăreața a declarat că vrea ca cele două fetițe să aibă o relație corespunzătoare cu tatăl lor și crede că prezența paternă este necesară în viața copiilor. Însă, pentru a arăta că este un tată exemplar, Burcea va trebui să aibă grijă la atitudinea lui. Andreea susține că în ultima vreme, el a fost foarte recalcitrant.

„Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui.”, a adăugat Andreea.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top