Connect with us
Cu cine și-a petrecut Andreea Bălan ziua de naștere. Este cel mai stabil bărbat din viața ei

Vedete

Cu cine și-a petrecut Andreea Bălan ziua de naștere. Este cel mai stabil bărbat din viața ei

Andreea Bălan tocmai a împlinit vârsta de 36 de ani. Aceasta a organizat o frumoasă petrecere la care au participat apropiații săi, printre care și bărbatul alături de care și-a petrecut o perioadă semnificativă din viață, fiindu-i și coleg de scenă. Este vorba despre Petrișor Ruge, unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi, cu care colaborează și în plan profesional și care i-a fost mereu alături.

Cu cine și-a petrecut Andreea Bălan ziua de naștere. Este cel mai stabil bărbat din viața ei

Andreea Bălan și Petrișor se cunosc de 12 ani, timp în care au fost alături unul de celălalt în cele mai grele momente ale vieții.  Chiar Andreea Bălan l-a desemnat recent ca fiind cel mai stabil bărbat din viața sa, datorită lucrurilor care îi leagă. Cei doi au fost împreună și de ziua artistei.

De altfel, cu ocazia aniversării ei, a sprijinit o cauză nobilă, mai ales că în ultima perioadă viața ei a fost zbuciumată și foarte agitată. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, în care a mărturisit că vârsta pe care o împlinește e mai puțin relevantă, spre deosebire de toate evenimentele plăcute și neplăcut care i-au marcat existența. Fie că a iubit, a suferit sau a avut momente de bucurie, tot ce i s-a întâmplat i-a arătat cât de mult contează în viețile unor oameni și câtă putere a avut atunci când viața a pus-o la încercare.

Andreea va divorța în curând

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea va începe în câteva săptămâni. Andreea are de gând să solicite custodie exclusivă pentru cele două fetițe, motivând alegerea ei. Astfel, ea susține că George nu ar merita custodia fetelor, mai ales că el nu are o locuință proprie și, de asemenea, a fost implicat într-un scandal când a fost prins de poliție sub influența substanțelor interzise, ceea ce ar reprezenta un pericol pentru copii.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top