Connect with us
Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a fost prins acasă la alta

Vedete

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a fost prins acasă la alta

Zilele trecute George Burcea s-a întâlnit cu o femeie, care la prima vedere este o prietenă foarte apropiată. Bineînțeles că odată cu apariția acestei știri în presă, toată lumea a început să facă speculații pe această temă. Este George Burcea într-o nouă relație? Nu știm incă, dar Andreea Bălan a avut o primă reacție subliminală după toată această tevatură.

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a fost prins acasă la alta

George Burcea a fost vizitat de această femeie, iar apoi cei doi au plecat spre locuința ei unde au stat câteva ore bune. După aceasta, au mers împreună la repetiții, iar apoi eu revenit la noua locuință a lui George Burcea. Practic cei doi și-au petrecut toată ziua împreună.

La doar câteva ore distanță, Andreea Bălan a postat câteva fotografii de pe platourile de filmare ale următorului său clip, însoțite de mesajul “allways singing (n.r.: mereu cântând)”.

Toți cei care au văzut fotografiile, și-au dat seama că artista încearcă să se salveze agățându-se de muzică, care de altfel este prima ei dragoste și nu vrea să ia în seamă zvonurile care circulă în presă. Foarte mulți dintre urmăritori continuă s o încurajeze și îl condamnă pe George Burcea pentru că i-a distrus viața Andreei.

Între timp Andreea încearcă să petreacă cțt mai multe timp cu fetițele sale și să se concentreze pe fericirea lor. Ea a și menționat de altfel că tot ce își dorește este ca Ella și Clara să fie protejate în această perioadă foarte delicată din viața lor.

Citește și: Scandal la Pro Tv după ce Mihai Petre a făcut un comentariu ciudat la adresa unei concurente de 11 ani

Citește și: Alex Bodi a spus tot despre divorțul de Bianca Drăgușanu

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top