Connect with us
Andreea Bălan, replici acide la adresa iubitei lui Keo: "Să tacă și să rămână acolo în anonimat!"

Vedete

Andreea Bălan, replici acide la adresa iubitei lui Keo: „Să tacă și să rămână acolo în anonimat!”

Andreea Bălan va divorța în curând de George Burcea, ceea ce înseamnă că va fi din nou o femeie liberă. După numeroase neînțelegeri, au decis să pună capăt mariajului lor. Artista a avut o relație de lungă durată și cu cântărețul Keo, care s-a sfârșit, însă, cu un mare scandal. Cei doi au rupt orice legătură și nu au mai avut niciun contact. În ultima vreme, însă, Andreea a început să-i urmărească activitatea artistului pe rețelele de socializare și chiar să-i aprecieze postările. Astfel, actuala iubită a lui Keo a reacționat la acțiunile Andreei, ceea ce a determinat-o pe artistă să-i transmită un mesaj dur femeii.

Andreea Bălan, replici acide la adresa iubitei lui Keo: „Să tacă și să rămână acolo în anonimat!”

Misty, iubita lui Keo, nu a comentat în mod direct faptul că Andreea i-a apreciat iubitului ei postările în care cântă la pian. Aceasta a atras atenția, totuși, asupra faptului că Bălan i-a dat like-uri lui Keo doar la postările în care apare singur, nicidecum la fotografiile de familie, ceea ce crede că este interpretabil. Ea a precizat că, personal, nu s-ar afirma prin aprecieri într-o astfel de situație.

După reacția lui Misty, Andreea a reacționat dur și a vrut să o asigure pe aceasta că nu are nicio intenție rea și că nu are niciun motiv să fie geloasă, având în vedere că nu există vorbă de vreo împăcare. Vedeta a explicat că a apreciat acele filmulețe în calitate de artist, pentru că apreciază prestația lui Keo. De asemenea, a acuzat-o pe Misty că vrea să își facă reclamă pe baza ei și a sfătuit-o să își vadă de viața ei. În plus, a precizat că nu are sentimente pentru nimeni din trecut și că nu s-ar mai întoarce niciodată la un capitol încheiat din viața ei.

„Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu. Dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână acolo în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo!”, a spus Andreea pe una dintre rețelele de socializare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top