Connect with us
Andreea Bălan și Burcea, din nou împreună. Detaliile care i-au dat de gol

Vedete

Andreea Bălan și Burcea, din nou împreună. Detaliile care i-au dat de gol

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor ei și pune mereu accent pe faptul că nu se mai gândește deloc la el și se atacă reciproc. Cu toate acestea, se pare că cei doi ar fi fost împreună în ziua de 1 iunie, iar Burcea și-a respectat atribuțiile de tată despre care vorbea Andreea în aparițiile sale publice.

Andreea Bălan și Burcea, din nou împreună. Detaliile care i-au dat de gol

Deși fanii speră la o împăcare, Andreea Bălan a declarat clar că nu vrea să mai formeze un cuplu cu Burcea și că divorțul este în plină desfășurare. Se pare că cei doi s-ar fi reunit de ziua copilului pentru a petrece timp în compania celor două fetițe ale lor, Ella și Clara. Detaliile care i-au dat de gol pe cei doi sunt pozele pe care ei le-au postat pe rețelele de socializare împreună cu cele mici.

În ceea ce-l privește pe Burcea, artista este foarte hotărâtă și nimic nu o mai poate întoarce la el, pentru a forma din nou o familie. Ea susține că nu mai este vorba de regrete, ci își asumă toate alegerile, având în vedere că lucrurile nu mai pot fi la fel. Tot ce contează acum este ca cei doi să își crească fetițele și să fie responsabili în egală măsură, fără ca George să se îndepărteze de ele. Se pare că actorul s-a conformat și a petrecut ziua copilului alături de cele mici, neputând să o rateze. De altfel, el își vizitează fetițele o dată pe săptămână și are relații bune în acest sens cu Andreea, deoarece vor să le fie alături copiilor.

Cântăreața a declarat de curând că nu este pregătită pentru o nouă relație. De asemenea, a mărturisit că a depășit toate momentele grele cu ajutorul fetițelor sale, cu care petrece mult timp.

„Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani.”, a mai povestit Andreea Bălan

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top