Connect with us
Andreea Bălan, declarații dure. Nu mai există cale de împăcare cu Burcea

Vedete

Andreea Bălan, declarații dure. Nu mai există cale de împăcare cu Burcea

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare, mai ales că artista a depus de mai bine de o lună actele de divorț. După ce situația în care se află România se va stabiliza, cei doi se vor fi așteptați la prima înfățișare. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor ei și pune mereu accent pe faptul că nu se mai pune problema de împăcare. Singurul lucru pe care îl vrea de la Burcea e să își respecte atribuțiile de tată.

Andreea Bălan, declarații dure. Nu mai există cale de împăcare cu Burcea

Artista a recunoscut că este dificil să se ocupe de cele două fetițe, însă se descurcă de minune, mai ales că primește ajutor din partea mamei sale, dar și din partea unei bone. Situația s-a complicat în ultima perioadă din cauza izolării, fiind nevoită să găsească mai multe activități pentru a le ține ocupate pe cele mici. Cu toate acestea, mărturisește că se bucură din plin de timpul petrecut împreună și că tot ce își dorește e ca ele să fie fericite.

„Da, nu este ușor să ai doi copii. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața. Dar, de la ora trei, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil. Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități. Dar, este foarte frumos!”, a declarat Andreea Bălan.

În ceea ce-l privește pe Burcea, artista este foarte hotărâtă și nimic nu o mai poate întoarce la el, pentru a forma din nou o familie. Ea susține că nu mai este vorba de regrete, ci își asumă toate alegerile, având în vedere că lucrurile nu mai pot fi la fel. Tot ce contează acum este ca cei doi să își crească fetițele și să fie responsabili în egală măsură, fără ca George să se îndepărteze de ele.

„Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete.”, a spus artista.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top