Connect with us
Câți bani ar fi primit fosta soție a lui Alex Velea, pentru a-i acorda divorțul fără scandal

Vedete

Câți bani ar fi primit fosta soție a lui Alex Velea, pentru a-i acorda divorțul fără scandal

Înainte de a fi cu Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu Ana, de care a divorțat în anul 2013. Deși a trecut mult timp de atunci, umblă zvonul că cei doi ar fi avut o înțelegere atunci când au decis să pună punct mariajului. Se pare că Ana a primit o sumă uriașă de bani pentru a-l lăsa pe Velea liber, fără să facă scandal. El s-a cuplat imediat cu Antonia.

Câți bani ar fi primit fosta soție a lui Alex Velea, pentru a-i acorda divorțul fără scandal

Nimeni nu ar fi bănuit că Ana și Alex Velea vor să divorțeze, așa că vestea a venit ca un șoc pentru toți cei apropiați, dar și pentru fanii artistului. La ceva timp după separare el a declarat că Antonia este femeia care l-a ajutat să se regăsească pe sine.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit Alex Velea.

Potrivit ciao.ro, Alex Velea ar fi plătit-o pe Ana cu nu mai puțin de 70.000 de euro și un bolid de lux pentru un divorț amiabil la vremea respectivă. Între timp, bruneta ar fi cheltuit toți banii și a rămas și fără un venit stabil pentru că nu are un loc de muncă. Gurile rele spun că adevăratul motiv pentru care cei doi s-au despărțit ar fi de fapt infidelitatea lui Velea. Ana l-ar fi prins cu Antonia, când ei erau încă împreună.

Citește și: Mihai Bobonete s-a înfuriat: ”PRO TV NU E AL LUI ANDI MOISESCU!”

Citește și: Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care îi critică silueta

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top