Connect with us
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, mesaje pe Instagram. Ce au observat fanii

Vedete

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, mesaje pe Instagram. Ce au observat fanii

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu își mai ascund iubirea! Cei doi își lasă mesaje publice pe Instagram, fără a se sfii că milioane de de fani le urmăresc povestea de dragoste.

Înițial, Andreea Bălan l-a ascuns pe iubitul ei, mai ales pentru că trecea printr-un divorț. De ceva timp, însă, se afișează constant cu cel care i-a vindecat inima.

Ce a scris Tiberiu Argint pe Instagram la Andreea Bălan

Andreea pare mai fericită ca niciodată în brațele lui Tiberiu Argint arată asta lumii întregi.

Un gest făcut de cei doi a atras atenția curioșilor din mediul online. E prima dată când se întâmplă asta de când cei doi și-au asumat relația.

Andreea Bălan a postat mai multe imagini cu ocazia Crăciunului pe contul ei de socializare, iar în descriere cântăreața a scris un mesaj care l-a făcut pe Tiberiu Argint să reacționeze imediat.

Bineînțeles că vedeta i-a răspuns imediat, iar replica ei e memorabilă. Fanii s-au distrat pe seama conversației simpatice pe care au purtat-o cei doi îndrăgostiți pe Facebook, la fotografia Andreei.

„Moșule, te aștept! Vino doar cu sănătate multă și iubire! Crăciun fericit și Sărbători fericite tuturor!”, este o parte din mesajul transmis de Andreea Bălan pe Instagrm în Ajun de Crăciun.

La scurt timp a venit și replica lui Tiberiu Argint.

„Eu vin, dar nu mă mai face moș”, a scris iubitul cântăreței, spre amuzamentul fanilor acesteia. Răspunsul ei a fost, însă, total neașteptat.

„Moșule, ce tânăr ești”, a răspuns Andreea, citând titlul unei celebre melodii a trupei Andre.

Fanii au observat și imediat au lăsat comentarii la discuția celor doi îndrăgostiți.

Andreea Bălan a reușit să își găsească o nouă dragoste în brațele lui Tiberiu Argint, după un divorț complicat de George Burcea, tatăl fetițelor ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top