Connect with us
Andreea Bălan și Tiberiu Argint - mesaje siropoase pe Instagram

Vedete

Andreea Bălan și Tiberiu Argint – mesaje siropoase pe Instagram

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează unul dintre cele mai noi și mai frumoase cupluri din show-biz-ul românesc. Cei doi sunt împreună și dacă au vreme au fost extrem de discreți și atenți să nu se afișeze împreună, acum lucrurile au intrat pe un făgaș normal și niciunul dintre ei nu se mai ascunde. Andreea a postat o poză pe contul ei de Instagram, la care i-a comentat imediat Tiberiu, care i-a făcut un compliment.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint – relație frumoasă la început de drum

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au asumat relația de dragoste și nu au niciun motiv să se ascundă de ochii curioșilor. Vedeta a publicat o poză pe Instagram în care apare pe pat, pregătită de somn. De altfel, Andreea a scris la descrierea pozei: Noapte bună. La scurt timp după ce a postat poza, i-a comentat Tiberiu Argint – stunning (uimitoare), după care Andreea a revenit și a înlăturat orice dubiu cu privire la faptul că ei formează un cuplu. Comentariul divei a fost: bun fotograful lăsând de înțeles că Tiberiu este cel care i-a făcut poza.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint – mesaje siropoase pe Instagram

Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu de câteva luni. Andreea este o femeie extrem de puternică, o femeie care a trecut peste nenumărate obstacole ca să ajungă să fie fericită.

Și-a început cariera pe scenă și în turnee în toată țara, de la o vârstă fragedă,  în Trupa Andre, după care a continuat să muncească pe cont propriu.

Nu a dat înapoi de la nimic, a fost trădată în dragoste, a suferit, s-a ridicat, a iubit din nou. A fost căsătorită, are două fetițe minunate, și, desigur, dreptul de a iubi din nou și de a fi iubită așa cum merită.

Fostul ei soț, George Burcea, și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, asistentă tv la Vorbește lumea.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top