Connect with us
Andreea Bălan i-a spus lui Tiberiu Argint că nu mai poate face copii. Cum a reacționat bărbatul

Vedete

Andreea Bălan i-a spus lui Tiberiu Argint că nu mai poate face copii. Cum a reacționat bărbatul

Andreea Bălan se bucură de mare succes în plan profesional și a ajuns la un nivel ridicat în ceea ce privește cariera. Dacă lucrurile au fost destul de agitate în ceea ce privește căsnicia ei cu George Burcea care a luat sfârșit cu mare scandal, iar sănătatea a scârțâit considerabil după a doua sarcină, Andreea Bălan este totuși fericită acum alături de Tiberiu Argint și de cele două fetițe ale ei. Totuși, ceva încă o macină: faptul că nu mai poate face copii, lucru pe care i l-a spus și iubitului ei. Cum a reacționat fratele Soniei Argint.

Tiberiu Argint o sprijină în tot pe Andreea Bălan

Andreea Bălan a trecut de curând prin momente grele, după ce a avut din nou probleme de sănătate din cauză ca a suferit un abces abdominal. Acestea au fost provocate de o afecțiune din trecut, mai exact, cu care s-a ales după cea de-a doua naștere, când a fost la un pas de moarte și a aflat că nu mai poate avea niciodată copii.

Andreea și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint după despărțirea de Burcea. Deși la început încerca să ascundă relația și să o ferească pe cât posibil de ochii lumii, pe parcurs s-a obișnuit cu ideea aceasta și a început să dea semne că este ceva mai mult între ea și fratele Soniei Argint.

Andreea Bălan s-a apropiat mult de Tiberiu și relația lor a evoluat în bine. Cei doi s-au cunoscut suficient și știu care sunt apucăturile fiecăruia. Surse apropiate ale acesteia au declarat că ea ar fi discutat cu iubitul ei și despre faptul că ea nu mai poate avea copii, acesta reprezentând un detaliu foarte important pentru cei doi. Tiberiu ar fi înțeles situația Andreei și chiar o susține în tot ce face, fără a o condamna pentru faptul că nu îi poate oferi un copil.

„Ea nu și-a asumat public relația cu Tiberiu pentru că a vrut să-l cunoască mai bine, să fie sigură că el este ce trebuie, având în vedere situația ei. Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. La vârsta ei, când îți faci o relație, nu îți faci ca să fie, te gândești pe termen lung, nu? Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică.”, au declarat surse apropiate cântăreței.

Singura posibilitate ca Andreea Bălan și Tiberiu Argint să aibă un copil este de a înfia, ori de a apela la o mamă surogat din SUA, pentru că în România nu este legal acest procedeu. Mama care va primi copilul va semna în acte că îl adoptă, motiv pentru care Andreea nu este de acord cu această procedură și preferă să nu apeleze la ea, așa cum a declarat în urmă cu ceva timp.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top