Andreea Bălan trece printr-o cumpănă. Cu perfuzia la mână, vedeta a spus cine îi dă putere să lupte

06.11.2020
Andreea Bălan trece printr-o cumpănă. Cu perfuzia la mână, vedeta a spus cine îi dă putere să lupte

Andreea Bălan este o vedetă greu încercată de soartă. A cunoscut succesul profesional încă de la o vârstă fragedă, succes pe care l-a crescut până în prezent, însă problemele de sănătate o îngenunchiază din când în gând. Recent, vedeta a ajuns de urgență la spital, cu niște dureri abdominale crunte, și a fost la un pas de operație. A scăpat de intervenția chirurgicală și a spus că își ia putere de la fetele ei, pentru care luptă să fie sănătoasă ca să poată avea grijă de ele.

Andreea Bălan, în continuare, în perfuzii

Andreea Bălan se confruntă cu mari probleme de sănătate. Vedeta a făcut un abces abdominal și doar printr-un noroc a scăpat de o nouă intervenție chirurgicală. Artista a avut partea de tot sprijinul medicilor de la o clinică privată, care i-au drenat abcesul, nemaifiind nevoie să o opereze.

”Vreau să vă spun că sunt bine! M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal! Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație”, a spus Andreea.

Andreea este în continuare internată, sub tratament și supraveghere medicală. Vedeta ține legătura cu fanii ei, pe Instagram, unde a postat o poză în care a arătat că, în continuare, perfuzie la mână.

Jurata de la Te cunosc de undeva a postat o poză cu cele două fetițe și a spus că pentru ele luptă să fie sănătoasă ca să poată avea grijă de ele.

“Ella și Clara sunt iubirile mele care îmi dau putere, ele mă împlinesc la cel mai profund nivel și pentru ele lupt în fiecare zi să fiu sănătoasă ca să pot să am grijă de ele”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

În urmă cu doar un an și jumătate, Andreea Bălan a trecut prin cea mai mare cumpănă a vieții ei. A fost la un pas de moarte după ce a născut-o pe cea de-a doua fetiță.

Vedeta a făcut o embolie amiotică. Practic, i s-a oprit inima pentru câteva secunde. A fost resuscitată pe masa de operație. Din fericire, a trecut peste acest eveniment nefast, este o luptătoare și va trece, cu siguranță, și peste cumpăna de acum.