Connect with us
Cum se simte Andreea Bălan, după ce a ajuns din nou la spital. Medicii se tem pentru ea

Vedete

Cum se simte Andreea Bălan, după ce a ajuns din nou la spital. Artista riscă să fie operată

Andreea Bălan a ajuns la începutul acestei săptămâni de urgență la spital, din cauza unor dureri abdominale puternice. Nu este prima dată când Andreea are probleme de sănătate, iar situația este foarte dificilă și de data aceasta. Artista este internată în acest moment și se află sub atenția medicilor. Anumite surse au declarat că pe aceasta o paște o operație, însă medicii sunt sceptici în privința unei intervenții.

Andreea Bălan ar putea fi operată

Andreea Bălan a ajuns din nou la spital. Aceasta a acuzat dureri mari abdominale și a decis să meargă la medic. Medicii i-au acordat primul ajutor și i-au făcut perfuzii cu calmante pentru a-i mai alina puțin durerea de abdomen, însă situația este încă una dificilă.

De când a ajuns la spital, vedeta a fost supusă mai multor investigații. Medicii nu ar fi descoperit încă problema exactă, însă surse apropiate ale vedetei au declarat că situația este una foarte dificilă. Andreea se teme de operație, având în vedere că ar trebui să fie anesteziată, iar data trecută când a fost vorba de o astfel de intervenție a întâmpinat probleme grave, intrând în stop cardiac. Nici medicii nu ar vrea să apeleze la operație, deoarece riscurile sunt ridicate, însă altr surse declară că vedeta ar urma să fie operată chiar mâine.

Toți apropiații Andreei s-ar fi interesat de starea ei de sănătate, inclusiv George Burcea. Vedeta încearcă să fie puternică, însă experiențele neplăcute au făcut-o să-i fie teamă de spitale. Cântăreața este în spital alături de mama ei, iar iubitul său, Tiberiu Argint, o sprijină necondiționat în aceste clipe grele. Rămâne de văzut ce vor decide medicii.

„Toată lumea a sprijinit-o și s-a interesat de starea ei, inclusive fostul ei soț, George Burcea. De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă. Operația rămâne varianta cea mai severă, zic medicii. Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea.”, au declarat sursele.

Andreea a fost mereu o femeie puternică și îi place să spună asta despre ea ori de câte ori are ocazia. Ultima sa postare de pe Instagram transmite un mesaj interesant, în ton cu situația în care se află artista în acest moment. Ea este resemnată cu ceea ce i se întâmplă și crede că aceste încercări vin pentru că este puternică și le poate duce.

 

View this post on Instagram

 

viata iti da cat poti duce🎼

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top