Connect with us
Andreea Bănică este în culmea fericirii! Astăzi este ziua soțului ei cu care este împreună de mai bine de 20 de ani.

Vedete

Andreea Bănică, mesaj emoționant de ziua soțului

Andreea Bănică și-a surprins soțul astăzi, de ziua sa de naștere. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare. Mai mult, în cuvintele sale se observă că dragostea lor plutește în aer chiar și după 20 de ani.

Andreea Bănică este o femeie împlinită și fericită. Are doi copii și o familie unită.

Andreea Bănică, mesaj pentru soțul său

Artista a postat un mesaj în care îi transmite urări soțului său, de ziua aniversară.

„La mulți ani, iubirea mea! Fericirea ta este fericirea mea, bucuriile tale sunt și ale mele. Să fii sănătos este ceea ce îmi doresc mai mult! Te iubesc.”, a scris artista pe pagina sa de socializare.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit religios în 2008. Ei au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel.

Citește și: Andreea Bănică a chemat preotul la ea acasă

Cântăreața a născut cel de-al doilea copil pe 16 noiembrie. La scurt timp ea a povestit cum a fost întâlnirea cu băiețelul ei.

„Totul a fost foarte rapid și băiețelul a primit primul lui 10 (2.860 kg și 47 cm)! Pe bebe l-au scos din sala de operații și pe mine m-au dus în salon, unde alături de Lucian, am mai așteptat ceva timp până când am făcut într-adevăr cunoștință cu „minunea” noastră. Sofia ne-a sunat imediat ce s-a trezit. Era foarte emoționată și fericită și a venit să-și cunoască frățiorul imediat ce a plecat de la școală. Știam că o să fie încântată, dar extazul ei mi-a depășit așteptările. A venit însoțită de sora mea și i-au adus lui bebe un șoricel mare de pluș. Nașa mea pregătise și ea cadouri și pentru Sofi și pentru bebe; unul roz și unul bleu.”, a scris Andreea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top