Connect with us
Andreea Berecleanu, gest uluitor la două luni de la moartea Cristinei Țopescu

Vedete

Andreea Berecleanu, gest uluitor la două luni de la moartea Cristinei Țopescu

Au trecut mai bine de două luni de când jurnalista Cristina Țopescu nu mai este printre noi. Andreea Berecleanu, prietena sa de o viață, a făcut un gest emoționant după tot acest timp.

Andreea Berecleanu, gest uluitor la două luni de la moartea Cristinei Țopescu

Se pare că prietenii adevărași nu o uită pe Cristina Țopescu. Andreea Berecleanu a postat un mesaj uluitor pe rețelel de socializare. Prezentatoarea nu a uitat că unul dintre cățeii prieteni sale a rămas încă pe drumuri și nu are un stăpân, așa că a apelat la toți cei care o umăresc să o ajute să îi găsească o căsuță animalului.

„Ieri am văzut-o pe Sisi. Începuse brusc să plouă torențial când m-am întâlnit cu Deborah Faoro și Mugur Pop, mari iubitori de animale și de caritate. Au scos-o pe Sisi dintr-o mașină cu număr de Sibiu. Nu mai conta ploaia, era mai importantă povestea. Sisi a fost una dintre catelusele Cristinei Țopescu. Toți ceilalți au fost adoptați de oameni cu suflet mare. Eu îl am pe Dumi, deja de 10 ani, dăruit de Cristina. Dacă iubiți cățeii și va doriți un cățel bun, dresat și iubitor, Sisi așteaptă un stăpân care să o ocrotească exact așa cum a făcut-o Cristina”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Facebook.

Una dintre cățelușele Cristinei Țopescu a fost adoptată la Sibiu.

Noua ei stăpână se numește Erika Cosescu și s-a obișnuit repede cu animăluțul care este în căutare de iubire.

Bonnie este fetița mamii acum și împreună o să trecem peste toate greutățile. Orice ființă merită să fie iubită! Nu trebuie să rămânem impasibili la suferință, fiecare putem ajuta într-un fel și cel mai important, să luăm atitudine și să încercăm să schimbăm lucrurile în bine, inclusiv legat de abuzul asupra animalelor și atunci, așa ceva nu se va mai repeta. Schimbarea începe în noi!”, susţine Erika.

Citește și: Umilință totală pentru Andreea Bălan! Ultima replică a lui Burcea este dureroasă

Citește și: Raed Arafat, atenționări de ultimă oră pentru români

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Silvia

    2020-03-11T08:36:50+02:00 at 8:36

    Doamna Berecleanu, imi cer scuze ca îndrăznesc să fac o remarcă. Ati specificat ca nu o puteti adopta pe Sisi pt ca mai aveti deja un cățel. Nu este o scuza. Sunt multi oameni care, deși au adunat mai multe animalute din diverse motive, nu pregeta sa ajute si nu invocă nici un fel de motiv. Si eu am doi căței in apartament dar cand am gasit un al treilea cățel rănit si bătrân, l-am luat imediat acasa. A mai trăit 6 ani. Ceea ce ati invocat dumneavoastra, ca o buna prietena a Cristina Țopescu nu este decât comoditate si indiferenta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top