Connect with us
Umilință totală pentru Andreea Bălan! Ultima replică a lui Burcea este dureroasă

Vedete

Umilință totală pentru Andreea Bălan! Ultima replică a lui Burcea este dureroasă

George Burcea a umilit-o în ultimul hal pe Andreea Bălan cu ultima sa replică. el a insinuat că toată nunta lor a fost o făcătură, de dragul marketingului. Momentele prin care trece artista sunt extrem de grele și dureroase, după cum chiar ea a confirmat într-o emisiune tv.

Umilință totală pentru Andreea Bălan! Ultima replică a lui Burcea este dureroasă

George Burcea nu încetează să uimească în ultimele zile. După o relație de mai bine de 5 ani, Burcea susține că tot ce a fost între el și soția sa a fost o făcătură, în special nunta. El a scris un mesaj foarte acid pe rețelele de socializare și foarte multă lume l-a conduamnat că vorbește așa despre mama copiilor săi.

„Haideți să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoției sau mai ales a marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului”, a scris actorul pe o rețea de socializare.

Andreea Bălan a povestit cum a ajuns să facă nunta cu Burcea, deși nu a fost niciodată visul ei să facă o cununie fastuoasă.

„Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele.

Pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu aş muri, şi noi nu avem acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucruri ca să aibă grijă de fete.

Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu faceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nunţă frumoasă, bineînţeles cu fast”, a spus solista la ”Xtra Night Show”.

Citește și: Vulpiţa şi Viorel, apariţie de “senzaţie” pe contul de Instagram al Deliei

Citește și: ANUNȚ OFICIAL! Se închid școlile în România

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top