Connect with us
AndreeAndreea Berecleanu, reacție pe măsură după ce a fost umilită de colega ei: ”AM DAT-O ÎN JUDECATĂ!”a Berecleanu, un nou mesaj acid: “CEI CARE DISTRUG PÂNĂ LA AUTODISTRUGERE”

Vedete

Andreea Berecleanu, un nou mesaj acid: “CEI CARE DISTRUG PÂNĂ LA AUTODISTRUGERE”

Andreea Berecleanu pleacă de la Observatorul de la ora 19, iar această veste a șocat pe toată lumea. După ce a anunțat aceast lucru, ea a primit mii de mesaje de la toți cei care o priveau cu interes în fiecare seară. Se pare că acest lucru a determinat-o pe fosta prezentatoare tv să publice un mesaj de mulțumire pe rețelele de socializare. Totuși, ea nu s-a putut abține și a adăugat și câteva replici acide, pe care mulți le-au considerat a fi îndreptate către șefii postului de televiziune Antena 1.

Andreea Berecleanu, un nou mesaj acid: “CEI CARE DISTRUG PÂNĂ LA AUTODISTRUGERE”

Andreea Berecleanu a postat pe Instagram Stories mai multe postări și mesaje pe care le-a primiti de la cei care o îndrăgesc. Ea a făcut apoi o postare de mulțumire pentru toți cei care i-au fost alături după anunțul dezamăgitor.

“Dragii mei, ce ati facut voi in mai putin de 24 de ore este o energie fantastica, e dragoste, e solidaritate, e atasament, e mai presus de ce poate primi un prezentator de stiri doar printr-o expunere datorata profesiei in sine. Cine ma cunoaste in viata de zi cu zi, imi stie comportamentul. Tot ce fac e firesc, tot ce spun e ce gandesc. Dar voi, ce care m-ati cunoscut doar prin intermediul ecranului, mi-ati aratat prietenie adevarata. Am sute de mii, milioane de prieteni.

Si eu am crezut toata viata ca am doar cativa, aceiasi de peste 20, 30 de ani. Aceasta energie, acest vibe il pot da doar anumiti oameni, cei ca voi. Asta nu trebuia sa fie oprit in niciun fel de catre cei incapabili de a crea energii pozitive. Mai mult, cei care distrug pana la autodistrugere.

Dar noi suntem mai presus, atat voi in vietile voastre de oameni buni si frumosi, cat si eu, cu viata mea linistita si normala. Va iubesc, va multumesc, va intorc toata puterea pe care mi-ati dat-o intr-un timp atat de scurt. Cu dragoste, a voastra, Andreea”, a scris fosta prezentatoare de la Antena 1 atât pe contul ei de Facebook, dar și pe cel de Instagram.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Balantele au chef de cearta, Pestii vor sa se impace cu un prieten

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top