Connect with us
Andreea Esca îl injura pe Adrian Sârbu, cei doi își vorbeau foarte urat. Jurământul făcut pe viață EXCLUSIV

Vedete

Andreea Esca îl înjura pe Adrian Sârbu, cei doi își vorbeau foarte urat. Jurământul făcut pe viață EXCLUSIV

Andreea Esca a fost prima vedetă Pro TV și pariul lui Adrian Sârbu în 1995 când a lansat acest post de televiziune. Cunoscuta prezentatoare de la Știrile Pro TV are o relație specială și acum cu fotul ei șef și fondatorul televiziunii, dar cei care îi auzueau cum își vorbesc se gândesc că se urăsc din rărunchi.

Adreea Esca îl înjura pe Adrian Sârbu direct în față

Ajunsă să fie cea mai cunoscută vedetă de televiziune din România, Andrea Esca și-a creat și o poziție specială în relația cu Adrian Sârbul, fostul patron Pro TV. Aceasta vorbea extrem de deschis cu șeful său și nu ezita să-l înjure cu vorbe grele și înjurături celebre din vocabularul românesc, chiar de față cu alți colegi.

Cei care nu știau despre relația lor personală și cea profesională își imaginau că Sârbu o va da afară pe Esca,dar aceasta i-a făcut  acum 25 de ani un mare jurământ, de care se ține chiar și azi.

Jurământul lui Esca față de Adrian Sârbu, valabil și după 25 de ani

Încă de la începuturile Pro TV, Esca știa că va fi principala vedetă a postului și a fost una din puținele persoane care a înțeles ce vrea Sărbu de la Pro TV. Unul din cele mai importante mesaje pe care Andreea avea să le transmită telespectatorilor jurnalului de știri este că ea nu greșete niciodată și că este stăpână pe tot ce prezintă.

Adrian Sarbu, fostul patron Pro TV, actual patron Aleph News

Adrian Sarbu, fostul patron Pro TV, actual patron Aleph News

Andreea Esca i-a jurat lui Sărbu loialitate și o sursă foarte apropiată lui Adrian Sârbu, a explicat în exclusivitate pentru HUFF.ro că discuția  venit în 1999 când minerii au amenințat că vor ataca Pro TV, pentru că la Știrile Pro TV se prezenta adevarata mineriadă și fapul că aceștia sunt puși de partidul de guvernămân să facă scandal. Atunci Sârbu a convocat un comitet de criză, în care s-a decis ca ProTV să fie pazit și Esca să fie baricadată în Pro TV cu garduri de fier în fața fostului turn din Pache Protopopescu.

Minerii n-au mai ajuns la sediul Pro TV în 1999, dar atunci Esca i-a jurat lui Sârbu că nu va pleca niciodată de la Pro TV și că va continua indiferent de situații și de greutățile prin care trece televiziunea, să fie imaginea numărul 1 al postului și că va ține Știrile Pro TV și cu propriile forțe mereu pe primul loc în audiențe.

Și asta-i reușește de 25 de ani de ani de când ne spune, „Bună seara, România, Buna seara, București”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top