Connect with us
Andreea Mantea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Puterea Dragostei: „Eu și copilul meu nu trăiam!”

Vedete

Andreea Mantea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Puterea Dragostei: „Eu și copilul meu nu trăiam!”

Andreea Mantea și-a anunțat fanii că nu va mai fi prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, în locul ei venind Geanina Mihaela, fosta concurentă a unui concurs de stil, însă nu a precizat cu adevărat motivul. Cu toate acestea, i-a asigurat că va mai avea proiecte interesante la Kanal d. Pentru că toți au fost dezamăgiți de decizia ei de a părăsi această emisiune, a horătât să vorbească deschis despre motivele care au determinat-o să facă această schimbare.

Andreea Mantea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Puterea Dragostei: „Eu și copilul meu nu trăiam!”

Decizia de a părăsi emisiunea a stârnit nemulțumiri pentru toți fanii vedetei. Astfel, Andreea Mantea a explicat că principalul motiv pentru care a luat această decizie este fiul ei, David, care a avut de suferit în urma acestei experiențe, mai ales că totul s-a petrecut în timpul pandemiei. Aceasta a mărturisit că cel mic începuse să simtă lipsa vieții din România și să își întrebe cât mai des mama dacă și copilăria ei a fost la fel, fără bunici alături, fără prieteni. Acesta devenise tot mai gânditor și s-a gândit că nu merită un astfel de tratament.

În plus, ea a declarat și că în Turcia nu putea să trăiască așa cum vrea, din cauza pandemiei de coronavirus și, având în vedere că este un om activ, cu chef de viață, vrea să revină acasă, la vechile obiceiuri. În plus, Andreea Mantea simțea că nu-și trăia viața așa cum și-ar fi dorit, ci trăia odată cu concurenții, ce aveau parte de tot felul de evenimente care o marcau și pe ea, fără a avea ocazia să profite de bucuriile pe care le putea avea alături de fiul său.

„Am ales cu teama de a nu trece anii pe lângă mine și era vorba și despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întreb[ri ciudate. De exemplu: „Mama, copilăria ta era tot așa, făra bunici? Tu nu aveai bunici?”. Se uită în gol foarte des. Vedeam atâta trăiri intense în casă, oamenii au trăiri, tot felul de povești, iar eu și copilul meu nu trăiam așa cum ne doream noi, așa cum mi-aș fi dorit eu, pentru el și pentru mine.”, a spus Andreea Mantea.

Printre altele, vedeta a dezvăluit că pregătește un nou proiect, tot la postul de televiziune Kanal D.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top