Connect with us
Andreea Mantea îi ia locul Biancăi Drăgușanu! ”Îmi este atât de drag și mi se potrivește!”

Vedete

Andreea Mantea îi ia locul Biancăi Drăgușanu! ”Îmi este atât de drag și mi se potrivește!”

După ce s-a anunțat că Bianca Drăgușanu părăsește emisiunea ” Te vrea lângă mine”, astăzi s-a aflat și cine îi ia locul frumoasei blondine! Iar noua prezentatoare este nimeni alta decât Andreea Mantea.

Informația a fost confirmată de Kanal D. Anunțul este unul pe cât se poate de real, având în vedere că din toamnă emisiunea „Wowbizz” pe care Andreea Mantea o prezenta împreună cu Victor Slav nu va mai fi în grila de programe a postului de televiziune turcesc.

Despre Andreea Mantea știm că are experiență pe acest format de emisiune, focoasa brunetă prezentând în 2015 show-ul „Mireasă pentru fiul meu”, atunci când Mirela Vaida, titulara emisiunii, era în concediu de maternitate.

“Primesc cu bratele deschise aceasta noua provocare. Sunt foarte fericita si de abia astept sa iau parte in acest proiect care imi este atat de drag si care, cred eu, mi se potriveste manusa.

Va fi o experienta minunata, pe care am mai trait-o, atunci cand am moderat o alta emisiune matrimoniala, asa ca nu imi ramane decat sa imi controlez emotiile si sa fiu alaturi de concurentii care vor veni in platoul <Te vreau langa mine> pentru a-si gasi dragostea.

Acum sunt in vacanta, imi incarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia astept sa ne reintalnim pe micul ecran!”, spune Andreea Mantea pentru wowbiz.

Bianca Drăgușanu a plecat de la Kanal D!

Bianca Drăgușanu a trecut în ultima perioadă prin numeroase schimbări în viața sa. După ce s-a despărțit de Victor Slav, tatăl fetiței sale, Sofia, aceasta a început rapid o relație cu un englez milionar stabilit în România, Tristan Tate, relație care s-a consumat mai repede decât ne

așteptam, după doar o lună de iubire cei doi despărțindu-se. Acum, iată, o nouă veste vine să-i bulverseze viața Biancăi Drăgușanu.

Citește și: Victor Slav, declarație interesantă despre Andreea Mantea: „Avem o chimie…

Conducerea Kanal D nu o mai vrea pe blonda sexy pe sticlă, cel puțin nu la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”. Astfel, scurta carieră ca prezentatoare TV a Biancăi ia sfârșit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top