Andreea Mantea nu-și lasă copilul la școală. De ce a luat această decizie

11.09.2020
Andreea Mantea nu-și lasă copilul la școală. De ce a luat această decizie

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră, care s-a bucurat de un real succes mai ales în urma emisiunii Puterea Dragostei. Cu toate acestea, a decis să renunțe la experiența turcească și să se reîntoarcă în țară pentru a se ocupa mai bine de creșterea copilului său. Cel mic fusese afectat de lipsa celor din României, a familiei, drept pentru care a decis să nu îl mai supună la astfel de lucruri. În plus, cel mic ar fi trebuit să înceapă școală, însă mama sa a luat decizia de a nu-i da voie să meargă acolo.

Andreea Mantea nu-și lasă copilul la școală. De ce a luat această decizie

Școala rămâne în continuare unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului. Deși criza sanitară de proporții cu care ne confruntăm nu a luat sfârșit, autoritățile au decis ca acest an școlar să se desfășoare în regim fizic în mare parte a țării, acolo unde situația epidemiologică permite acest lucru. Cu toate acestea, mulți părinți sunt nemulțumiți de această decizie și consideră că este riscant pentru copii să se întâlnească în bănci într-o astfel de situație.

De aceeași părere este și Andreea Mantea, care se teme pentru sănătatea lui David, fiul său de doar cinci ani. Astfel, ea a explicat că nu îl va lăsa pe cel mic la școală din toamnă deoarece încă este îngrijorată din cauza virusului cu care ne confruntăm și vrea să mai aștepte o perioadă, pentru a vedea cum evoluează situația în țara noastră.

“Încă nu știu, nu m-am decis încă. Pe cât de tare mi-am dorit să meargă la școală, pe atât de tare mă îngrijorează situația actuală. Voi aștepta o perioadă, să văd evoluția cazurilor din România, apoi voi lua o decizie.”, a spus Andreea Mantea pentru redacția.ro.

Andreea a fost precaută încă de la începutul crizei, când se afla în Turcia cu fiul ei. Atunci, ea l-a retras pe David de la grădiniță, pentru a evita orice risc. În general, Andreea Mantea susținea că era foarte atentă la tot ceea ce făcea în acea perioadă critică: ieșea din casă doar de nevoie, folosind masca de protecție, evita zonele aglomerate și respecta regulile de igienă.