Connect with us
Andreea Mantea nu-și lasă copilul la școală. De ce a luat această decizie

Vedete

Andreea Mantea nu-și lasă copilul la școală. De ce a luat această decizie

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră, care s-a bucurat de un real succes mai ales în urma emisiunii Puterea Dragostei. Cu toate acestea, a decis să renunțe la experiența turcească și să se reîntoarcă în țară pentru a se ocupa mai bine de creșterea copilului său. Cel mic fusese afectat de lipsa celor din României, a familiei, drept pentru care a decis să nu îl mai supună la astfel de lucruri. În plus, cel mic ar fi trebuit să înceapă școală, însă mama sa a luat decizia de a nu-i da voie să meargă acolo.

Andreea Mantea nu-și lasă copilul la școală. De ce a luat această decizie

Școala rămâne în continuare unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului. Deși criza sanitară de proporții cu care ne confruntăm nu a luat sfârșit, autoritățile au decis ca acest an școlar să se desfășoare în regim fizic în mare parte a țării, acolo unde situația epidemiologică permite acest lucru. Cu toate acestea, mulți părinți sunt nemulțumiți de această decizie și consideră că este riscant pentru copii să se întâlnească în bănci într-o astfel de situație.

De aceeași părere este și Andreea Mantea, care se teme pentru sănătatea lui David, fiul său de doar cinci ani. Astfel, ea a explicat că nu îl va lăsa pe cel mic la școală din toamnă deoarece încă este îngrijorată din cauza virusului cu care ne confruntăm și vrea să mai aștepte o perioadă, pentru a vedea cum evoluează situația în țara noastră.

„Încă nu știu, nu m-am decis încă. Pe cât de tare mi-am dorit să meargă la școală, pe atât de tare mă îngrijorează situația actuală. Voi aștepta o perioadă, să văd evoluția cazurilor din România, apoi voi lua o decizie.”, a spus Andreea Mantea pentru redacția.ro.

Andreea a fost precaută încă de la începutul crizei, când se afla în Turcia cu fiul ei. Atunci, ea l-a retras pe David de la grădiniță, pentru a evita orice risc. În general, Andreea Mantea susținea că era foarte atentă la tot ceea ce făcea în acea perioadă critică: ieșea din casă doar de nevoie, folosind masca de protecție, evita zonele aglomerate și respecta regulile de igienă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top