Connect with us
De ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Noi dezvăluiri

Vedete

De ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Noi dezvăluiri

Andreea Mantea și-a anunțat fanii că nu va mai fi prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, în locul ei venind Geanina Mihaela, fosta concurentă a unui concurs de stil, însă nu a precizat cu adevărat motivul. Cu toate acestea, i-a asigurat că va mai avea proiecte interesante la Kanal d. Pentru că toți au fost dezamăgiți de decizia ei de a părăsi această emisiune, a horătât să vorbească deschis despre motivele care au determinat-o să facă această schimbare și a explicat că principalul motiv este fiul ei. Deși a renunțat la un salariu colosal, vedeta a considerat că trebuie să facă cea mai bună alegere pentru cel mic.

De ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Noi dezvăluiri

Decizia de a părăsi emisiunea a stârnit nemulțumiri pentru toți fanii vedetei. Astfel, Andreea Mantea a explicat că principalul motiv pentru care a luat această decizie este fiul ei, David, care a avut de suferit în urma acestei experiențe. Aceasta a mărturisit că se simte vinovată că a ales cariera în detrimentul propriului copil, dar de acum, totul se va schimba, iar toate deciziile pe care le va lua, vor fi în funcție de cel mic. David deja începuse să simtă lipsa familiei, a bunicilor și a tatălui său, de care acesta ar trebui să fie alături.

Andreea nu neagă faptul că în Turcia nu ar fi avut o viață frumoasă, nu ar fi avut prieteni și activități, însă vrea ca celui mic să-i ofere o educație frumoasă în România, având în vedere că din toamnă va merge la școală. Astfel, Andreea își dorește ca fiul său să se dezvolte printre români, în mediul său, alături de ce dragi.

„Vreau și eu să trăiesc. Vreau să am timp și pentru mine. Copilul meu trebuia să se întoarcă acasă. Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo, din Turcia. Nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant, dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România. Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă.”, a declarat Andreea Mantea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top