Connect with us
Andreea Marin a dezvăluit cu cine a avut primul sărut și ce părere are despre o viitoare căsătorie, în cadrul unui interviu.

Vedete

Andreea Marin a dezvăluit cu cine a avut primul sărut! Ce spune despre căsătorie

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. După divorțul de Tuncay Ozturk, cea supranumită „Zâna Surprizelor” a rămas singură, iar viața ei sentimentală a ajuns din nou în atenția presei tabloide.

De Dragobete, Andreea Marin a fost invitata Iulianei Tudor, la o emisiune realizată de aceasta la postul de radio Smart FM. Întrebată dacă își mai amintește primul sărut, ea a răspuns afirmativ. „Da. Cu doi ochi verzi s-a întâmplat povestea. Eram o puștoaică, a fost pe furate. S-a intâmplat în școală”, a răspuns Andreea Marin.

Citește și: Ce s-a intamplat la procesul de divort dintre Andreea Marin si Tuncay

În ceea ce privește cea mai frumoasă reușită în viață, viitoare jurată a emisiunii „Uite cine dansează„, a mărturisit că aceasta este fiica sa, Violeta. „Cea mai frumoasă reușită în dragoste a fost copilul meu și, trebuie să recunosc, te legi într-un anume fel de omul alături de care ai un copil. Nu am făcut nimic mai bun în viață decât acest copil”, a mai spus vedeta TV.

Andreea Marin mai crede în căsătorie

Citește și: Andreea Marin trece prin momente grele: „Fetița mea e bolnavă. Am chemat Salvarea”

Realizatoarea TV a mai mărturisit și că ea mai crede în dragoste la prima vedere: „Cred în dragoste la prima vedere. Mi s-a întâmplat și îmi place ideea asta,  atracția aceasta , dincolo de cuvinte, pentru că îmi place să trăiesc cu pasiune.”

Întrebată dacă mai crede în căsătorie, Andreea a mai spus: „Mai cred in casatorie. De ce nu? Pâna la urma, este o chestiune de viziune, de optiune,  de chimie.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top