Connect with us
Andreea Marin, de urgență la spital. Starea vedetei este gravă

Vedete

Andreea Marin, de urgență la spital. În ce stare e vedeta

Andreea Marin a ajuns pe patul de spital, după o serie de investigații și după ce medicii au descoperit probleme de sănătate destul de serioase.

Cunoscuta vedetă a mers la spital pentru câteva investigații de rutină, după ce ar fi acuzat probleme cu inima. Vedeta și-a anunțat fanii printr-un mesaj pe rețelele de socializare că urmează o pauză pentru ea.

În pozele postate pe o rețea de socializare de Andreea Marin se observă că starea de sănătate actuală nu este deloc una bună.

Vedeta a mărturisit că este conectată la un aparat menit să-i monitorizeze inima

„Dragi oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent de corpul meu si conectate la un aparat prietenos, menit sa-mi monitorizeze inima. Mi-ati tot dat emotii in ultimii 25 de ani, dar stiu, stiu, si eu voua… asa ca voi sta linistita si nu va speriati ca nu ma gasiti la telefon, mail sau … la usa, iau o binemeritata pauza pana redevin om normal.

Un gand bun si sanatate, ca-i mai buna decat toate! Multumesc pentru intelegere si acest scurt ragaz.”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Citește și Andreea Marin a spus totul despre Mihaela Rădulescu: “Rivalitatea dintre mine și ea…”

Despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-a spus că nu ar avea cea mai bună relație. Cele două au fost căsătorite cu Ștefan Bănică Jr., dar ambele mariaje s-au încheiat cu divorț.

După mai multe relații eșuate, ambele și-au găsit fericirea alături de alți bărbați, „Diva de Monaco” alături de Felix Baumgartner, iar „Zâna” alături de Adrian Brîncoveanu.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au luat parte, în urmă cu un an, la emisiunea „Uite cine dansează”, de la Pro TV.

Andreea a vorbit despre așa-zisa rivalitate cu Mihaela și i-a făcut acesteia o caracterizare

“Aş caracteriza-o, într-un cuvânt, pe Mihaela Rădulescu ,ca fiind vulcanică. Şi eu sunt o furtună, în sensul bun al cuvântului. Furtuna din mine ţine de modul în care privesc viaţa. Iubesc viaţa. Rivalitatea dintre mine şi Mihaela Rădulescu a fost o chestiune inventată şi, după aceea, alimentată, dar nu de către mine.

Astăzi suntem doi oameni maturi, profesionişti, care trebuie să punem umărul la succesul acestui show”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin are o fetiță împreună cu Ștefan Bănică, de care s-a despărțit în 2013. În același an, vedeta s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, însă la finalul anului trecut, vedeta a anunțat că divorțează. Aceasta a mai fost căsătorită și cu Cristian Gheorghiță (1995–2000).

Mihaela Rădulescu, născută Ţiganu, a fost căsătorită de trei ori şi tot de trei ori a şi divorţat. În 1989, vedeta TV s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat ulterior, motiv pentru care fostul soţ a dat-o în judecată.

2 Comments

2 Comments

  1. innorat

    2018-06-11T12:31:41+03:00 at 12:31

    Sa n u mai alerge ca disperata dupa cosoare si atunci nu va fi asa obosita…

  2. Senin

    2018-06-10T23:54:07+03:00 at 23:54

    Electronica aia agatata de Andreea Marin nu face mare lucru, ii ia tensiunea din ora-n ora ca sa stie cardiologul la ce tratament o supune pe zina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top