Connect with us
Andreea Marin, mesaj trist pentru regretatul său tată: "M-a iubit cum numai El știa"

Vedete

Andreea Marin, dupa ce sotul ei a fost surprins alaturi de o tanara: „Este o relatie…”

Andreea Marin a reactionat dupa ce sotul ei, Tuncay Ozturk, a fost surprins de mai multe ori in public in compania unei blonde sexy.

Andreea Marin a reactionat dupa ce sotul ei, Tuncay Ozturk, a fost surprins de mai multe ori in public in compania unei blonde sexy.

Andreea Marin a spus ca tanara este asistenta lui Tuncay, care i-a devenit si sofer, fiindca barbatul are permisul suspendat.

tuncay ozturk si blonda

Tuncay Ozturk si Blonda

„In fiecare zi, aceasta asistenta conduce masina sotului meu, pentru ca el are permisul suspendat. O luna numai asta o sa vedeti. Fata are si ea un prieten si s-ar putea sa fie deranjat. Este o relatie în trei!”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Citeste si: Andreea Marin, mesaj emotionant dupa inmormantarea tatalui sau

Vedeta tv a vorbit si despre emisiunea pe care urmeaza sa o prezinte. Ea spune ca a fost impinsa sa se intoarca in televiziune. „Am fost împinsa de la spate sa ma întorc în televiziune. Am primit multe întrebari despre alimentatia mea, despre un mod de viata sanatos. Asta voi prezenta la o bijuterie de emisiune. Exista o parte de viata personala despre ceea ce fac eu. Filmarile se fac la mine acasa si oricand poate intra în cadru, un sot, un pisic”, a mai spus ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top