Connect with us
Andreea Marin a fost atacata pe strada

Vedete

Andreea Marin a fost atacata pe strada. „Zana Surprizelor” in stare de soc

Momente delicate pentru vedeta de televiziune Andreea Marin. Cea care a devenit celebra cu emisiunea „Surprize, surprize” a fost tinta unor caini maidanezi care au inconjurat-o pe o strada din Bucuresti, chiar cand iesise la plimbare cu bicicicleta. Conform spynews.ro, incindentul s-ar fi petrecut recent langa casa unde locuieste Andreea Marin. Din fericire pentru cea atacata de patrupede, o vecina curajoasa a intervenit si a salvat-o. Ceea ce a deranjat-o insa pe „Zana Surprizelor” a fost ca doar acea vecina a fost cea care s-a luptat cu haita furioasa.

„Am fost atacata de trei dulai. Dulai, nu mici. Nimeni n-a iesit sa ma ajute. In momentul in care treci cu bicicleta sau pe jos, nu in masina unde esti protejat, pur si simplu te ataca. Am tipat si o vecina a venit si i-a dispersat. Ea a fost norocul meu. Nu este normal sa treci pe strada si sa-ti fie frica. Am caine dar nu e un pericol pentru ceilalti”, a declarat Andreea Marin despre momentele delicate prin care a trecut.
De altfel, vedeta s-a referit si in trecut la problema cainilor maidanezi. Cazul lui Ionut Anghel, copilul sfasiat in 2013 de o haita dezlantuita, pe un teren viral din Bucuresti, a facut-o pe Andreea Marin sa posteze un mesaj emotionant.

Citeste si: Andreea Marin a rupt tacerea! Este sau nu insarcinata?

Andreea Marin, goala! Pictorialul sexy cu indragita prezentatoare TV

„Acel pui de om a murit in groaza pe timp de pace. Va puteti aseza in locul lui pentru nu mai mult de o clipa? Acei parinti si fratiorul martor vor avea vesnic cosmarul trupului sfartecat din care viata s-a scurs fara nicio speranta. Acea bunica se stinge pe picioare in fiecare clipa, devorata de sentimentul vinovatiei eterne. De aceste suflete cui ii pasa? Maine un alt micut sau un matur poate fi asteptat la coltul strazii de o haita infometata. Trebuie luata o decizie imediata, alba sau neagra.

Asa-zisii iubitori de suflete nevinovate ar trebui sa se trezeasca la realitate si sa aiba cu adevarat grija ca animalele de care pretind ca le pasa sa nu ajunga in situatia disperata de a se transforma in fiare. Daca iti pasa cu adevarat de un caine, il tii in curtea ta, il hranesti cum se cuvine, petreci timp cu el, il duci la doctor de cate ori are nevoie, il plimbi in parc cu botnita pentru a nu-i pune in pericol pe altii, ii strangi resturile pe care nu poate sa le adune singur. Daca nu ne asumam imediat grija si costurile pentru protejarea animalelor fara a pune in pericol oamenii, atunci vina pentru fiecare copil ca Ionut e a noastra”, a mentionat vedeta pe Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. banelus

    2016-07-02T11:33:08+03:00 at 11:33

    Un gunoi de doi bani,aceasta moldoveanca de cacao.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top