Connect with us
Andreea Marin și-a luat fanii prin surprindere încă de la primele ore ale dimineții. Vedeta a scris pe pagina sa de socializare un mesaj.

Vedete

Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua fiicei sale

Zi mare pentru Andreea Marin! Fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta, împlinește astăzi 9 ani. Însă de la primele ore ale dimineții Andreea Marin a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

Chiar dacă a divorțat recent pentru a treia oară, Andreea Marin se simte o femeie împlinită. Fiica sa, Violeta, este cea mai mare bucurie a vedetei. Astăzi, la împlinirea celor 9 ani, Andreea Marin a scris un mesaj plin de iubire.

„Nu am putut să dorm nicicum… doar am privit-o… am mângâiat-o… am iubit-o mai mult ca oricând… are 9 ani azi, dar eu o văd la fel de mică și ghidușă ca la primele îmbrățișări cu manuțele ei mici de odinioară… am atâta iubire în suflet, că nu există fericire mai mare… n-am trecut degeaba prin viață… la mulți ani, dragostea mea nesfârșită, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au divorțat în urmă cu aproape trei ani

În urmă cu trei ani, Ștefan și Andreea au divorțat, iar anunțul l-au făcut pe paginile lor de socializare.

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid. Însă, vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi.

Citește și: Tuncay Ozturk vorbește despre divorțul de Andreea Marin: „Îmi asum toată responsabilitatea”

Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă. Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile și mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea și Ștefan Bănică”, a scris Ștefan, pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top