Connect with us
Tuncay Ozturk a vorbit în premieră despre divorțul de Andreea Marin. El a explicat motivul pentru care povestea de iubire dintre ei s-a terminat.

Vedete

Tuncay Ozturk vorbește despre divorțul de Andreea Marin: „Îmi asum toată responsabilitatea”

Tuncay Ozturk a vorbit în premieră despre divorțul de Andreea Marin. După o lună de când și-a anunțat divorțul pe o rețea de socializare, Tuncay Ozturk a acordat WowBiz un interviu în care a explicat motivul pentru care povestea de iubire dintre el și Andreea Marin s-a terminat.

După multe săptămâni de speculații, fizioterapeutul turc a împărtășit și partea sa de adevăr. Tuncay a vorbit și despre noul său cabinet medical.

„Era mic, aveam o camera acolo. Acum pentru ca am din ce în ce mai multi pacienți. Am zis că trebuie să ne extindem și am venit aici. Am fpcut astea cu fosta mea soție și asistenții mei. Am făcut asta împreună. În această clinică avem aceeași aparatură ca în Turcia. Prețurile sunt de asemenea pe măsura calității. Am avut grijă să aleg ca totul să fie de cea mai buna calitate”, a spus fizioterapeutul despre noua sa clinică.

Tuncay Ozturk: „Sunt lucruri bune și lucruri rele ca în orice cuplu”

Tuncay a declarat că nu există un parteneriat de afaceri între el și fosta soție. De asemenea, acesta a spus că în relația lor au existat și momente bune dar și rele.

„Sistemul e diferit, tratamentul e diferit. Luna trecuta după ce viața mea s-a schimbat m-am mutat aici. E mai confortabil. Mă trezesc, fac un duș și merg la munca. Nu avem nimic împreuna, nicio afacere. 90% din ce s-a spus nu e adevărat. E un alt mod de a divorța, la tribunal, dar nu am decis eu să facem așa.

Citește și: Lavinia Pârva a vorbit despre Andreea Marin: „Între mine și Andreea…”

Sunt lucruri bune și lucruri rele ca în orice cuplu. Nu trebuie să exageram. Am avut o relație normală. Fiecare cuplu are momente bune și rele. Nu am fost la TV să ne spunem problemele și e normal, dar ca în fiecare cuplu existau probleme.”, a declarat Tuncay Ozturk.

Tuncay Ozturk: „Asta vinde și asta citesc oamenii”

Întrebat dacă o mai iubește pe Andreea Marin, fizioterapeutul a recunosc că încă mai există sentimente. Totodată, Tuncay își asumă toată responsabilitatea pentru declinul relației.

„Am refuzat să mai vorbesc despre asta pentru că vreau să țin totul pentru mine. Da, am răspuns deja că da. S-a întâmplat ceva. Îmi asum toată responsabilitatea. Poate s-a terminat din cauza mea sau nu, dar eu nu aș acuza niciodată persoana cu care mi-am împărțit patul timp de trei ani. Putem fi nervoși, dar persoana cu care ți-ai împărțit patul rămâne cea mai importantă persoană.

Citește și: Andreea Marin: „Nu am vrut să mă…”

Oamenii în general nu vor să vorbească despre asta. Din prima zi în care am decis, ea a decis sa ne despărțim, am fost aici așa că din prima zi am ales să-mi tratez pacienții. Nu ne putem plânge că sunt emisiuni la TV și că vorbesc despre noi. Oamenii se uită la genul ăsta de lucruri”, a mai spus fostul soț al Andreei Marin.

Tuncay a precizat că nu este implicat în nicio relație, știrile apărute în presă fiind doar speculații.

„Da. Nu doar asta. S-au spus multe. A fost asistenta mea, colega mea și Gheorghe Andreea (n.r. – Renata). Da, într-o lună am avut trei relații. Vă pot spune că nu am o relație cu Andreea Mantea. Asta vinde și asta citesc oamenii și nu înseamnă că e adevărat”, a adăugat Tuncay Ozturk.

Tuncay Ozturk: „Noi am avut o relație normală”

Fizioterapeutul a clarificat și modul în care zvonurile despre presupusele sale iubite au ajuns în presă.

„În acest birou lucrez cu trei fete. Nu suntem în Iran sau în altă țară în care separăm femeile de bărbați. A fost un moment când aveam un singur angajat și a fost doar asistenta mea și atât. Nu am mers la cinema cu ea. Eram cu iubitul ei, cu Sandra și cu prietenii ei.

În poze eram toți. De aici a început totul. Nu pot să acuz jurnaliștii. Ei nu știau că el era iubitul ei. Bunicul ei a ajuns la spital din cauza problemei asta. E un bărbat în vârstă și a ajuns la spital. Presa poate afecta cu genul acesta de știri.

A fost o fotografie de la o petrecere aniversară. Au aflat și au reușit. Mai fac și eu o poză din când în când. Poza e din Istanbul. Eram cu patru oameni. Noi am avut o relație normală. Am spus deja motivul. A fost ceva amator. De ce avem nevoie de lucrurile astea? M-au atacat atât de mult și nu știu de ce”, a explicat Tuncay.

Citește și: Tuncay Ozturk spune totul despre întâlnirea cu Renata!

El a vorbit și despre modul în care presa a speculat o posibilă idilă între el și Renata.

„Oricine poate veni aici ca un pacient în timpul zilei. Noaptea e închis. A fost totul făcut prea de amator (n.r. – în ceea ce privește zvonul relației cu Renata). Până și eu aș fi făcut totul mai bine. Ea a venit la tratament și când pacientul nu e pacient îmi pot da seama. I-am cerut un RMN pe numele de Gheorghe Andreea. Încă nu au venit rezultatele.

Cineva a încercat să facă asta, dar a eșuat. A fost o consultație normală. Au fost plângeri verbale și nu coincideau cu consultul fizic. În ultimele două-trei luni au venit 500 de pacienți. Acum îmi dau seama cine e pacient și cine nu”, a mai spus Tuncay.

Tuncay Ozturk: „Vreau să se termine aceste știri”

Tuncay Ozturk a precizat că nu există nicio șansă de împăcare între el și prezentatoarea de televiziune.

„Nu am mai trecut prin asta înainte. Din prima zi am vorbit cu ea și am zis, gata, fă-o. Eu am o alta carieră, un alt job. Nu am nevoie de știri de genul ăsta. Ni s-a spus ca procesul durează mult. Nu vreau să vorbesc despre intimități. Nu vreau să le dau satisfacție oamenilor. Nu pot să vorbesc din perspectiva amândurora. Mi-am făcut o viață nouă. Acum trebuie să privim înainte și am făcut asta deja.

Vreau să se termine aceste știri și să nu se mai pună presiune pe noi. Nu cred că mai există nicio posibilitate să se întâmple altceva. S-a terminat și oamenii trebuie să accepte. Acum începem o viață nouă. Acum a venit timpul despărțirii. Este prea curând să vorbesc despre o viață personală. Vreau ca toată lumea să-mi uite numele. Aria mea e diferită. Nu am nevoie de aceste lucruri”, a declarat fizioterapeutul turc.

Tuncay Ozturk: „Niciodată în viața mea nu aș fi putut să fac asta”

Întrebat dacă despărțirea a venit pentru că Andreea nu a putut rămâne însărcinată, Tuncay a negat cu vehemență. El a precizat că momentan nu există o altă femeie în viața sa.

„Este foarte umilitor… încearcă să empatizezi, suntem împreună și divortez pentru că nu poți face un copil. Nu ar fi ok. Niciodată, niciodată în viața mea nu aș fi putut să fac asta. Nu sunt genul ăsta de persoană. Vreau să mă recăsătoresc, normal, dar nu acum. Nu e nimeni în viața mea”, a mai spus Tuncay.

Citește și: Lavinia Pârva a vorbit despre Andreea Marin: „Între mine și Andreea…”

După divorț, Andreea Marin a declarat că Tuncay ar fi fost cel care și-a dorit cu ardoare căsătoria. Bărbatul a negat aceste acuzații.

„Nu acesta e motivul. Nu m-aș fi căsătorit cu cineva pentru acte. E urât”, a subliniat Tuncay Ozturk.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top