Connect with us
Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat”

Vedete

Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat”

Andreea Marin a postat pe Facebook un text înduioșător despre fiica ei, Violeta care este îngerul ei păzitor. Aceasta i-a fost aproape în cele mai grele momente și o susține în strângerea de fonduri pentru persoanele defavorizate. Află mai multe în rândurile de mai jos.

Andreea Marin, mesaj înduioșător despre Violeta: „În ochii mei lacrimile au explodat”

Fosta prezentatoare TV și-a amintit de un moment când cea mică a renunțat la o serbare și un proiect școlar pentru a fi alături de ea. A povestit cu emoție despre acel moment când a izbucnit în plâns, un plâns de bucurie. Este mândră de fiica ei care a crescut îmbrățișându-i pasiunile și valorile în care crede.

De asemenea, a mai postat pe Facebook o poză cu Violeta și tabloul ei preferat, „Balerina”. Tabloul este semnat de artista Maria Parase, pe care o apreciază din suflet.

„Când ziua începe în lacrimi… de emoție, de bucurie, de frumos! “Mami, îți amintești la începutul anului când am fost răcită tare și am stat o săptămâna acasă, am fost supărată că nu pot merge la școală?” “Nu putem să te las, aveai temperatură…” “Da, dar chiar atunci aveam un proiect important, o filmare la școală în care urmă să joc, și am pierdut-o…”, începe postarea Andreei pe Facebook.

Aceasta a mai menționat:

„De aceea, am scris scenariul și am comunicat cu colegii, care au jucat în film…” “Așa… Și ce s-a întâmplat?” “De fapt, era un film cu tema ecologică pentru o competiție internațională, au participat copii de pe diverse continente și tocmai am aflat că … am câștigat!”

Bucuria fetiței mele nu a fost o explozie, dar în ochii mei lacrimile au explodat…”

Viața de mamă, chiar dacă una singură nu este lipsită de greutăți, dar întotdeauna bucuriile și satisfacțiile prevalează. Astfel, Andreea a mai povestit despre acest subiect sensibil:

„Mi-au trecut prin inimă atâtea emoții și amintiri din toți acești ani într-o clipă doar și orice mama știe câte vise, temeri, câtă deznădejde și speranța ne însoțește în toți acest ani, până ii vedem pe picioarele lor, până să ne bucurăm de realizările lor…

Violeta mă va certa, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum – am simțit nevoia să fac ceva, că să nu-mi sară inima din piept.”

Andreea Marin este o vedetă care a trecut prin multe încercări ale vieții, dar fiica sa îi aduce bucurii, iar astfel balanța se echilibrează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top