Connect with us
Ce a consumat Andreea Marin după problemele de sănătate avute

Vedete

Andreea Marin a răbufnit! „Vinovatul e…”

După ce și-a anunțat divorțul pe Facebook, Andreea Marin a revenit cu un nou mesaj puternic pe rețeaua de socializare.

De această dată, prezentatoarea emisiunii „Prețuiește Viața”, a postat un mesaj legat de un bărbat care a dispărut cu banii strânși pentru răniții din Colectiv.

Citește și: Blonda lui Tuncay rupe tăcerea! Ce spune despre divorțul Andreei Marin!

„Buna dimineata! Va rog sa cititi si sa incercam cu totii sa facem ceva: justitia sa isi faca treaba pana la capat intr-o problema de interes national, victimele care s-au revoltat in directia gresita sa faca acelasi lucru, dar indreptandu-se, caci acum au date corecte, impotriva adevaratilor vinovati, colegii din media sa scrie corect, informat, detaliat, astfel incat cei ce lucreaza cu ei si tin in viata asemenea impostori sa stie cu cine au de-a face. Fundatia Pretuieste Viata a luat atitudine, a dat in judecata vinovatul, a castigat. Executorul spune ca nu are ce executa.

Citește și: Carmen Harra, mărturisiri despre divorțul dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk!

Citește și: Reacția lui Bănică Jr., după anunțul Andreei Marin.

Vinovatul e liber si castiga in continuare, fara sa-l arate nimeni cu degetul. Iar victimele raman cu impresia ca tocmai cei ce i-au ajutat sunt vinovatii, desi noi ne-am implicat cu totii intr-un demers greu, emotionant si costisitor, pro-bono, fara o obligatie de a o face si cu tot sufletul. Cum poti trai linistit cu 50.000 euro in buzunar, domnule Sararu, cand stii ca ei erau destinati unor oameni ce au trait o asemenea drama, Colectiv? Te simti bine, sanatos, nu doare nimic, nicaieri? In ce tara traim?!”, a scris Andreea Marin pe Facebook, alături de un articol de pe blogul lui Cătălin Tolontan.

Bărbatul la care face referire realizatoarea TV este impresarul Sorin Săraru. Acesta este acuzat că ar fi fugit cu banii strânși la un concert caritabil al Angelei Gheorghiu, pentru victimele incendiului din Colectiv.

sorin-sararu

Sorin Sararu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top