Connect with us
Andreea Marin și Tuncay Ozturk, motivul divorțului. Ce spune Carmen Harra

Vedete

Andreea Marin și Tuncay Ozturk, motivul divorțului. Ce spune Carmen Harra

Andreea Marin și Tuncay au divorțat, iar această veste a zguduit lumea mondenă, care nu s-ar fi așteptat ca vedeta să se despartă și a treia oară. Anunțul a fost făcut chiar de Andreea Marin pe rețeaua de socializare.

Citește și: Ce a făcut Tuncay Ozturk înainte ca Andreea Marin să anunțe că divorțează

„Oameni dragi, Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe.

O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect.

Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”, se arată într-o scrisoare postată de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ce a făcut Ștefan Bănică Jr., după ce Andreea Marin a anunțat divorțul: „Astăzi și mâine…”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit despre această despărțire încă de acum 3 ani. Ea spune că motivul divorțului ar fi infidelitatea și este vorba de o femeie brunetă, nicidecum blondă, așa cum a apărut în presă.

”Acum aproximativ trei ani am spus că nu o să treacă bariera celor 3 ani. Era o relaţie tranzitorie. Ea a folosit-o ca un bandaj ca să îşi vindece rănile anterioare. Nu se vor împaca niciodată. Eu cred că în viaţa lui există altcineva. Şi nu e blondă, e chiar brunetă”, a declarat Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top