Connect with us
Andreea Marin, zi tristă: „S-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer”

Vedete

Andreea Marin, zi tristă: „S-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer”

11 mai este o zi extrem de tristă pentru Andreea Marin deoarece în aceeași zi în 1984 mama ei a murit. În fiecare an în această zi simte lipsa celei mai dragi ființe din lume.

Andreea Marin, zi tristă: „S-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer”

Andreea Marin și-a pierdut mama când era o copilă. Aceasta a decedat la vârsta de 36 ani, iar în acest an ar fi împlinit 69 ani. Dacă ar fi trăit s-ar fi bucurat de nepoțica ei, Violeta, dar și de fata ei care a ajuns o vedetă și o femeie cu multe activități umanitare.

Andreea Marin este ambasador UNICEF în țara noastră și a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram pentru mama ei. Acest mesaj a impresionat fanii, iar unii au și lăcrimat de milă. Iată mesajul propriu-zis:

„Ar fi fost o bunică încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…”

Numele mamei Andreei Marin era Violeta, de aceea vedeta a ales să își boteze la fel fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Junior. Violeta Marin a decedat în urma unui accident rutier în anul 1984 când întreaga familie se întorcea de la mare, din vacanță.

Sacrificiu pentru cei dragi

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a povestit de mai multe ori de-a lungul timpului cum s-a întâmplat această tragedie. Mama acesteia se afla pe scaunul din dreapta, iar când s-au lovit de altă mașină, a sărit să îi protejeze pe cei dragi. I-a salvat, dar și-a dat viața pentru asta.

Andreea a relatat în mai multe momente, cu lacrimi în ochi, cum mama ei i-a salvat viața în acel accident. Pentru ea va rămâne pentru totdeauna cea mai mare eroină pe care a cunoscut-o și o va cunoaște vreodată.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top