Connect with us
Andreea Tonciu este în stare de șoc. Cum se simte soțul ei, după ce a fost bătut în trafic

Vedete

Andreea Tonciu este în stare de șoc. Cum se simte soțul ei, după ce a fost bătut în trafic

Andreea Tonciu trece printr o perioadă extrem de dificilă. Cu doar două zile înainte de noul an, perioadă în care toți ar trebui să ne simțim bine și să ne bucurăm de o nouă etapă pe care o începem, soțul Andreei a fost bătut măr în trafic. Aceasta a tras o sperietură mare și, cel mai grav, de față a fost și fiica celor doi, de doar patru ani.

Soțul Andreei Tonciu, situație dificilă

Astăzi, 30 decembrie, soțul Andreei Tonciu a fost agresat în trafic. Conform primelor informații, Daniel Niculescu i-a tăiat calea unui alt șofer, ceea ce l-a scos din minți pe respectivul bărbat, care a oprit mașina și a venit direct la Daniel.

Fotbalistul se afla în mașină alături de Andreea Tonciu, soția lui, și de fiica lor de doar patru ani. Andreea s-a speriat extrem de tare în urma incidentului și cel mai tare o macină faptul că cea mică a asistat la această scenă groaznică. Ea a vorbit despre incident în mediul online și la final a izbucnit în lacrimi, semn că este foarte afectată de cele întâmplate. Andreea se teme că cea mică va fi marcată de ceea ce a văzut.

„În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă? Oameni de ăștia nebuni mi-au atacat soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, a spus Andreea Tonciu într-o filmare postată pe InstaStory.

Daniel Niculescu a mărturisit, imediat după ce a fost bătut, că a fost mutilat și că și-a pus încrederea în Poliția Română și speră că se va face dreptate. Fotbalistul a fost agresat destul de tare, deoarece avea sânge la nas în urma incidentului.

‘M-a mutilat! I-am tăiat calea, nu îl cunoașteam. Am încredere în Poliția Română!’, a declarat bărbatul.

Poliția a intervenit imediat la fața locului. Bărbatul care a amenințat-o pe Andreea Tonciu și pe soțul acesteia a fost reținut în urmă cu puțin timp de oamenii legii. Mama agresorului îi ține partea fiului său și spune că Daniel l-ar fi jignit pe bărbat după ce i-ar fi tăiat calea în trafic, făcându-l pe el vinovat.

‘Nu te-a mutilat, de ce i-ai tăiat calea de două ori. Și noi avem încredere în Poliția Română că și noi suntem oameni. Dacă sunteți vedete la televizor ce credeți că faceți? I-ai tăiat calea și l-ai înjurat în tot felul’, a declarat femeia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top