Connect with us
Andrei Ștefănescu de la Alb-Negru a divorțat de soția sa: "Știm că această decizie va uimi pe toată lumea"

Vedete

Andrei Ștefănescu de la Alb-Negru a divorțat de soția sa: „Știm că această decizie va uimi pe toată lumea”

Andrei Ștefănescu a divorțat de soție! Vestea a venit din partea cântărețului și a picat ca un trăsnet pentru apropiații cuplului. Cei doi erau împreună de 7 ani, iar acum un an făcuseră cununia civilă. Nimeni nu bănuia că au probleme atât de mari încât să se despartă definitiv. Andrei Ștefănescu și Antonia au împreună un băiețel.

Andrei Ștefănescu a divorțat!

Andrei de la Alb Negru a divorțat de soția sa, Antonia, și mama copilului său. Cei doi erau căsătoriți de doar un an, dar aveau o relație de 7 ani. Anunțul divorțului a fost dat astăzi de către Andrei Ștefănescu, care a precizat că divorțul a avut loc în luna septembrie.

Cântărețul a motivat discreția cu privire la acest pas, prin nevoia de intimitate și prin faptul că nici el și nici Antonia nu au vrut să se confrunte cu întrebări și curiozități din partea celor din jur.

”Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai, a scris Andrei Ștefănescu pe Instagram”, a declarat Andrei de la Alb-Negru.

Artistul a precizat că merge aproape zilnic acasă la fosta lui soție și la copilul lor și că, în continuare, petrece timp cu aceștia. El a spus că face tot posibilul ca această schimbare să nu îl afecteze pe micuțul Ayan.  Andrei a precizat că are o relație bună cu fosta lui soție și a rugat pe toată lumea să le respecte decizia și discreția cu care a parcurs lunile acestea.

„Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum. Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri”, a mai spus Andrei Ștefănescu.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top