Connect with us
Andrei de la Alb Negru va deveni tătic. Ce spune iubita artistului

Vedete

Andrei de la Alb Negru va deveni tătic. Ce spune iubita artistului

Bucurie mare în viaţa unui cunoscut cântăreţ de la noi. Andrei de la Alb Negru va deveni tătic. Iubita lui, Antonia, este însărcinată şi extrem de fericită că va deveni mămică.

Cei doi iubăreţi se pregătesc pentru cel mai important moment din viaţa lor, scrie Spy News. Andrei nu a dorit să vorbească până acum despre acest eveniment din viaţa sa şi a ales să îşi protejeze relaţia de ochii curioşilor, mai ales de paparazzi.

„Încă nu vrem să vorbim despre, dar mare lucru nu-i de spus. Ca în toate sarcinile, stări de rău şi tot tacâmul,” ne spune Antonia, iubita artistului, notează site-ul mai sus amintit.

Lovitură grea pentru Luminiţa Anghel. Ce se întâmplă cu fetiţa adoptată

Tatăl lui Vincenzo Castellano spune totul despre divorțul acestuia de Antonia: „Noi ne-am oferit să…

Blonda din viaţa artistului susţine că presa a botezat-o greşit. Femeia a mărturisit că i s-a spus Alexandra, deşi pe ea o cheamă Antonia. Andrei Ştefănescu este membru al trupei Alb-Negru, alături de Kamara. Acesta a devenit cunoscut pentru hit-urile trupei pe care o reprezintă, însă presa tabloidă a urmărit îndeaproape şi relaţia solistului cu cântăreaţa Sylvia, cunoscută pentru featuringule sale cu DJ Ryno.

Alb-Negru este unul din cele mai cunoscute boy-band-uri de la noi. Cei doi artişti au debutat în anul 2004 la Festivalul de la Mamaia, unde au revenit după doi ani cu piesa „Hello” (Muza mea), câştigând premiul de excelenţă artistică „Mădălin Voicu”. Cei doi au participat în 2007 la Eurovision, alături de Todomondo, unde au obţinut locul 13 din 41 de poziţii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top