Angela Similea, acuzată dur de fostul ei soț. Declarații uluitoare

04.08.2020
Angela Similea, acuzată dur de fostul ei soț. Declarații uluitoare

Angelea Similea este acuzată de fostul soț că și-a înșelat toți bărbații pe care i-a avut. Bărbatul a adus cuvinte grele la adresa marii artiste care i-a fost soție și spune că nici măcar nu l-a lăsat să își vadă băiatul în cele mai importante momente. Descrierea pe care i-o face fostul soț Angelei Similea este de-a dreptul uluitoare.

Angela Similea, acuzată dur de fostul ei soț. Declarații uluitoare

Sorin Movileanu a povestit cum a cunoscut-o pe faimoasa artistă și cum s-a legat între ei o dragoste puternică. Acesta a povestit că totul a început într-un turneu în anul 1971.

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a declarant Sorin Movileanu, fostul soț al Angelei Similea, potrivit Redactia.ro.

Cei doi au ajuns să se căsătorească și au avut împreună un băiat, cu care însă Sorin Movileanu nu a avut relația pe care și-a dorit-o. După spusele lui, Angela Similea nu a permis ca între ei și fiul său să se lege o relația frumoasă, iar asta în special din cauza influenței pe care mama artistei o avea asupra ei. Se pare că Gherghina, mama Angelei, era cea care controla tot ce se întâmpla în viața fiicei sale și astfle a reușit să se bage și în relația celor doi.

Sorin Movileanu, fostul sot al Angelei Similea. sursa foto: redactia.ro
Sorin Movileanu, fostul sot al Angelei Similea. sursa foto: redactia.ro

Fostul soț al Angelei Similea a ales să o umilească după atâția ani spunând că cea care i-a fost soție ș-a înșelat toți bărbații, indiferent cu cine a fost căsătorită. Declarațiile i-au șocat pe cei care o îndrăgesc pe celebra artistă.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea…Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a mai spus acesta.