Connect with us
Angela Similea, acuzată dur de fostul ei soț. Declarații uluitoare

Vedete

Angela Similea, acuzată dur de fostul ei soț. Declarații uluitoare

Angelea Similea este acuzată de fostul soț că și-a înșelat toți bărbații pe care i-a avut. Bărbatul a adus cuvinte grele la adresa marii artiste care i-a fost soție și spune că nici măcar nu l-a lăsat să își vadă băiatul în cele mai importante momente. Descrierea pe care i-o face fostul soț Angelei Similea este de-a dreptul uluitoare.

Angela Similea, acuzată dur de fostul ei soț. Declarații uluitoare

Sorin Movileanu a povestit cum a cunoscut-o pe faimoasa artistă și cum s-a legat între ei o dragoste puternică. Acesta a povestit că totul a început într-un turneu în anul 1971.

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a declarant Sorin Movileanu, fostul soț al Angelei Similea, potrivit Redactia.ro.

Cei doi au ajuns să se căsătorească și au avut împreună un băiat, cu care însă Sorin Movileanu nu a avut relația pe care și-a dorit-o. După spusele lui, Angela Similea nu a permis ca între ei și fiul său să se lege o relația frumoasă, iar asta în special din cauza influenței pe care mama artistei o avea asupra ei. Se pare că Gherghina, mama Angelei, era cea care controla tot ce se întâmpla în viața fiicei sale și astfle a reușit să se bage și în relația celor doi.

Sorin Movileanu, fostul sot al Angelei Similea. sursa foto: redactia.ro

Sorin Movileanu, fostul sot al Angelei Similea. sursa foto: redactia.ro

Fostul soț al Angelei Similea a ales să o umilească după atâția ani spunând că cea care i-a fost soție ș-a înșelat toți bărbații, indiferent cu cine a fost căsătorită. Declarațiile i-au șocat pe cei care o îndrăgesc pe celebra artistă.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea…Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a mai spus acesta.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Dan T

    2020-08-04T14:32:21+03:00 at 14:32

    Posibil ca in viata intima Angela Similea sa nu fi fost prea morala.
    Penibil-condamnabil gestul fostului sot de a publica astfel de amanunte la varsta senectutii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top