Connect with us

Vedete

Anna Kournikova este însărcinată din nou

Anna Kounikova, fostă tenismenă de succes și actuala parteneră a lui Enrique Iglesias, este însărcinată din nou! totul a fost făcut public de o revistă spaniolă care a surprins fotografii cu cei doi pe un iaht.

Anna Kournikova este însărcinată din nou

Revista Hola! a publicat mai multe imagini cu Anna și partenerul ei de viață Enrique. Acestea au fost surprinse în timpul unei plimbări cu iahtul în Miami. În fotografii aparea Anna Kounikova, purtând un hanorac foarte larg, care nu reușește să îi ascundă sarcina avansată. Alături îi sta Enrique Iglesias.

Anna Kournikova si Enrique

Anna Kournikova si Enrique

Cei doi sunt împreună de foarte mulți ani, însă au declarat la începutul relației că nu se vor căsători niciodată. Cuplul mai are împreună doi copii, gemeni, fată și băiat, Nicholas și Lucy, în vârstă de 1 an și jumătate. De-a lungul timpului ei au preferat să își țină viața privată departe de ochii publicului, iar vestea că Anna a născut gemeni a apărut în presa internațională în anul 2017. Cei doi au ținut totul secret până în ultimul moment.

În urmă cu ceva timp, vorbind despre partenera lui de viață, artistul mărturisea: „Ca oricărui alt cuplu, ni se întâmplă și nouă să trecem prin momente mai grele. Nu este totul perfect. Dar ne este bine așa cum este. Este incredibil să pot vedea ce mamă bună este. Este incredibil să vezi o mamă făcând ceea ce face ea când instinctul matern preia controlul”.

Citește și: Bianca Drăgușanu va fi operată de urgență. Își scoate silicoanele

Citește și: Simona Halep, criză de nervi în timpul meciului cu Muguruza. A ratat calificarea în finală

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top