Connect with us
Bianca Drăgușanu va fi operată de urgență. Își scoate silicoanele

Vedete

Bianca Drăgușanu va fi operată de urgență. Își scoate silicoanele

Bianca Drpgușanu își scoate silicoanele după 17 ani de zile, din cauza unei probleme apărute recent. Ea a vorbit despre intervenția pe care urmează să o aibă în platoul unei emisiuni tv.

Bianca Drăgușanu va fi operată de urgență. Își scoate silicoanele

În urmă cu 17 ani Bianca Drăgușanu a decis să facă o schimbare radicală și a apelat la o intervenție estetică. Ea și-a pus silicoane, însă nu avea să știe la acel moment că vor urma mai multe probleme. Acum vedeta tv trebuie să se opereze de urgență și să își scoată implanturile.

Invitată în platoul Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a venit cu un medic care a oferit mai multe informații legate de intervenția pe care vedeta urmează să o aibă. În urmă cu ceva timp Bianca a apelat la medicul estetician, pentru că avea un sân mai mare și unul mai mic. Medicii au liniștit-o și i-au explicat că este normal. După investigații au descoperit că acolo era adunat lichid într-o cantitate destul de mare și Bianca a fost operată urgent.

Acum, la mai bine de un an de la această intervenție, Bianca Drăgușanu trebuie să se opereze iar pentru a se afla care a fost cauza de acumulare a lichidului. Totodată, medicul estetician susține că implanturile nu pot fi purtate toată viața, acestea uzându-se odată cu trecerea timpului.

Bianca nu pare a fi deloc îngrijorată, mai ales că este pe mâna unor medici foarte buni. Ea a mai apelat la diverse itnervenții chirurgicale, așa că masa de operație nu o sperie deloc.

Citește și: Alex Bodi, către Bianca Drăgușanu: „Iar a intrat dracu’ în tine?”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top