Connect with us

Vedete

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina. Declarații dureroase

Larisa Drăgulescu a făcut câteva declarații dureroase. Se pare că ea a pierdut a treia sarcină și s-a despărțit și de iubitul ei, Ovidiu Mihai. Laris a transmis totul într-un mesaj foarte emoționant pe contul ei de pe o rețea de socializare.

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina. Declarații dureroase

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase evenimente din viața ei. Se pare că ea a pierdut sarcina pe care o anunțase cu puțin timp în urmă. Totodată, Larisa a anunțat că relația ei de dragoste cu Ovidiu Mihai s-a încheiat în același timp.

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel este întropat în datorii

Larisa Dragulescu a pierdut sarcina.

Larisa Dragulescu a pierdut sarcina.

„Astăzi 13 Septembrie 2019 și cu lună plină pe cer, am pierdut sarcina si totodata și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți ca ti-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog sa nu îmi puneți întrebări mai departe si să imi respectați intimitatea. Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal ca de fiecare dată, nedorind sa las false impresii. Mulțumesc”, a scris Larisa Drăgulescu pe contul său de socializare.

Citește și: Tatăl lui Carmen Șerban s-a stins din viață – Mesajul dureros al artistei

Este o perioadă extrem de grea pentru Larisa Drăgulescu, care trăiește clipe de coșmar după ce a pierdut o sarcină mult dorită. Tot ce își dorește acum este să îi fie respectată intimitatea și să nu primească prea multe întrebări.

Citește și: Daniela Crudu și Mario Iorgulescu au avut o relație secretă. Ce s-a întâmplat între ei

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top