Antonia a divorțat de tatăl fetiței ei. Ce spune Alex Velea

18.11.2020
Antonia a divorțat de tatăl fetiței ei. Ce spune Alex Velea

Antonia a divorțat de Vicenzo Castellano, tatăl fetiței ei. După șapte ani în care s-au războit în tribunale, cei doi sunt liberi. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar Antonia a adus-o pe lume pe fetița lor, Maya. Din cauza unor neînelegeri, la puțin timp după, adică în 2013, cântăreața și Vicenzo s-au separat. Procesul de divorț a fost extrem de anevoios pentru că niciunul dintre părinți nu dorea să renunțe la custodia fetiței.

Antonia a divorțat de tatăl fetiței ei

După 7 ani cât s-a lungit procesul de divorț, Antonia și Vicenzo Castellano și-au spus adio definitiv. Îi leagă, totuși, pe viață, fetița lor Maya pentru a cărei custodie s-au luptat atât de mult timp. Antonia și-a refăcut viața alături de Alex Velea, cu care are doi băieți. Cu siguranță, vestea divorțului definitiv a venit ca ușurare și pentru artist.

“Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat Antonia pentru Cancan.

Anul 2020 a fost unul bun pentru familia Antoniei cu Alex Velea. Pe plan profesional le-a mers bine, s-au mutat în casă nouă, au copiii sănătoși, tot ce își poate dori un părinte. Totuși, supărarea vedetei a fost că nu și-a văzut fiica mai mult, din cazua restricțiilor de călătoriei. Ele s-au văzut și au vorbit pe Facetime și pe Whatsapp.

“A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. Vorbesc zilnic cu ea. Ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă din punctual asta de vedere a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”, a mai spus Antonia.

Articolul continua dupa publicitate

În luna decembrie, Antonia și Alex Velea îi sărbătoresc pe cei doi fii ai lor – Dominic și Akim.