Connect with us
Antonia, dezamăgită complet: ”De câte ori îmi spun să nu mai încerc”

Vedete

Antonia, dezamăgită complet: ”De câte ori îmi spun să nu mai încerc”

Deși ar părea că au viața perfectă, și vedetele trec prin momente dificile. Antonia și-a exprimat recent dezamăgirea pe rețelele de socializare. Fanii au încurajat-o imediat.

Antonia, dezamăgită complet: ”De câte ori îmi spun să nu mai încerc”

Artista a ales să își spună oful în public pentru că, probabil, i s-a întâmplat de prea multe ori să fie dezamăgită de cei pe care îi credea prieteni.

“Prieteni la mișto doar! Ne prefacem. De câte ori îmi spun să nu mai încerc să forțez o prietenie, de câte ori îmi spun să încetez să caut eu lumea, ei nu mă caută deloc. Este clar că oamenii respectivi nu te consideră “prieten”. Trebuie să accept odată că au chimie mai bună cu alți oameni!”, a scris vedeta în mediul online.

Cine ar fi crezut că și vedetele au astfel de probleme? Oricum ar fi Antonia a fost încurajată imediat de fanii ei care îi sunt aproape orice ar fi.

De curând artista s-a operat la sâni, pentru că nu mai era mulțumită de silicoanele vechi.  „Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!” a spus Antonia, pe contul său de Instagram.

Citește și: Ce s-a ales de Mircea Solcanu după ce a fost dat afară din televiziune. A făcut o tumoră pe creier

Citește și: Andreea Bălan, mesaj dureros în plin proces de divorț: “Cateodata în viață îți trebuie o Inimă de fier”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top