Connect with us
Ce s-a ales de Mircea Solcanu după ce a fost dat afară din televiziune. A făcut o tumoră pe creier

Vedete

Ce s-a ales de Mircea Solcanu după ce a fost dat afară din televiziune. A făcut o tumoră pe creier

În urmă cu 6 ani Mircea Solcanu era o persoană de succes și toată lumea îl cunoștea și îl aprecia. Ei bine, asta s-a schimbat complet când a fost dat afară din televiziune, pe neașteptate, după ce a făcut un comentariu foarte acid. De atunci totul a luat o altă întorsătură pentru el.

Ce s-a ales de Mircea Solcanu după ce a fost dat afară din televiziune. A făcut o tumoră pe creier

Mircea Solcanu era prezentator al emisiunii „PoveŞtiri de noapte” de la Acasă TV, însă a pierdut totul când a fpcut un comentariu acid la adresa familiei lui Ionuț, copilul ucis de câini la acea vreme. A fost dat afară din televiziune și la scurt timp a primit un diagnostic dureros: Mircea Solcanu avea o tumoră pe creier.

Tumora i-a spart un timpan și pe lângă asta prezentatorul risca să rămână imobilizat. Din fericire el s-a tratat în străinătate și a reușit să scape de această boală cruntă. A fost însă una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

„Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, spunea Mircea Solcanu, la puțin timp după operația pe creier.

Apoi Solcanu nu și-a mai găsit loc în televiziune și s-a întors în orașul natal, Constanța, unde are o viață foarte discretă.

Citește și: Horoscop 2 martie 2020. O zi cu o mare încărcătură emoțională

Citește și: Carmen de la Sălciua, reacție neașteptată după despărțirea de Culiță Sterp

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top