Connect with us
Antonia și Alex Velea nu se pot căsători: vestea venită din Italia

Vedete

Antonia și Alex Velea nu se pot căsători: vestea venită din Italia

Antonia și Alex Velea trebuiau să se căsătorească în vara acestui an într-un cadru restrâns. Tot în vară voiau să boteze cei doi copii, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Au fost obligați să anuleze marele eveniment.

Antonia și Alex Velea nu se pot căsători: vestea venită din Italia

Relația lor a început când fiecare era căsătorit cu altcineva. S-au îndrăgostit iremediabil și au decis să renunțe la persoanele din viața lor. Alex Velea a renunțat la Ana, iar Antonia pe omul de afaceri italian, Vincenzo Castellano. Antonia se luptă și în prezent cu italianul pentru a obține divorțul și custodia fiicei lor, Maya.

Antonia și Alex au în prezent doi copii împreună, Dominik și Akim de 6 și 4 ani. Cei doi au fost inițial înregistrați în certificatele de naștere drept copiii lui Vincenzo, iar Alex și-a dat în judecată iubita pentru a cere test de paternitate. Efectuând testul de paternitate a putut să îi recunoască și în acte.

Cei doi așteptau cu inima la gură să se căsătorească și să își boteze copiii, mai ales că vor purta numele tatălui lor. În vara acestui an trebuiau să aibă nunta și botezul copiilor, dar pandemia le-a dat planurile peste cap.

Nu se pot căsători nu din cauza bisericilor și stării civile închise în România, ci din cauza instanțelor din Italia. Antonia și soțul ei italian s-au căsătorit pe teritoriu italian, iar fetița lor s-a născut tot acolo. Procesul de divorț și cel de custodie este desfășurat în Italia, și nu în țara noastră.

Instanța judecătorească trebuia să pronunțe sentința finală în primăvara acestui an, dar pandemia din Italia a oprit întreaga economie pentru mai mult de o lună. Astfel, Antonia rămâne căsătorită cu omul de afaceri cel puțin până la toamnă.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții,” a precizat un apropiat al celor doi pentru Impact.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top