Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Pești. Săptămâna aceasta plutește ceva în aer care te împinge spre schimbare sau reînnoire. Poate este timpul să îți schimbi garderoba sau să îți redecorezi casa. Suflecă-ți mânecile și ocupă-te de asta. Dacă ești limitat financiar sau nu te simți în stare să faci față tentației unei oferte de cumpărături online, ți se va părea la fel de bun și mult mai ieftin să faci curățenie pur și simplu în casă și să renunți la toate lucrurile de care nu mai ai nevoie. Înconjoară-te de lucrurile pe care le iubești.

 Oamenii cu care relaționezi pot avea o influență profundă asupra ta, deoarece Soarele aduce unele aspecte interesante. Poate fi un moment bun pentru a te gândi la idei și proiecte și chiar poți porni să le pui în practică dacă ar putea dura ceva timp până când se vor realiza.

Cu Venus retrogradă în Gemeni și care va rămâne aici aproximativ șase săptămâni, s-ar putea să dorești să reconsideri ce te face să te simți acasă doar cu tine însăți/însuți.  Orice ar putea fi scurtat. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a lucra cu copilul din tine și, în general, pentru a explora orice emoție blocată. 

Marte este în semnul tău de săptămâna trecută, aducându-ți încrederea să faci noile schimbări pe care le vrei.

Jupiter și el retrograd în Casa a 11-a în sector social, poate fi un apel pentru a scăpa de acei acei prieteni care sunt mai mult interesați să îți tot ceară decât să îți dea un sprijin.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Pești Relațional

 Dacă intenționezi să cunoaști mai bine pe cineva săptămâna aceasta, impresia despre potențialul partener se va schimba de la un moment la altul, din cauza configurației astrale actuale. Nu îl vei înțelege. Poate este mai bine dacă nu încerci asta, deoarece ai putea strica magia care se construiește între voi.

Devi mult mai vorbăreț și ieși în evidență pe măsură ce Mercur în Gemeni, te ajută să spargi gheața cu o persoană drăguță. 

Acum când Marte tranzitează semnal tău emoțional, săptămâna aceasta, nu ești sigur de ce simți, de la un minut la altul. Alternând între a fi îndrăzneț și timid, păstrează farmecul.

Jupiter retrograd, aduce câteva teste și provocări în toate sensurile. Dacă în ultimul timp ți-ai pus întrebări legate de deciziile tale, acum aduce șansa să recunoști și să admiți greșelile relevante.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Pești Profesional

Fii pregătit pentru stres emoțional și tensiuni din toate direcțiile. Nu te simți deocamdată puternic sau eficient la birou. Nu pune presiune asupra ta pentru a atinge lucruri de vârf. Procedând astfel, ai putea avea parte doar de dezamăgire.

Tocmai ai finalizat o sarcină majoră. Sărbătorește-ți succesul! Ai perseverat și a dat rezultate. Dacă te simți gata să faci următorul pas, atunci mergi într-acolo. Nu este nevoie să eziți. Ești pe calea cea bună.

SMS-urile și mailurile îți ocupă o mare parte din timp. Alegerea celor mai bune locuri de muncă îți va oferi șansa de a ieși și de a face vizite unor clienți. Curiozitatea ta naturală este puternică. Pune întrebări în orice domeniu de interes sau care te îngrijorează. Este un moment pozitiv pentru a muncii în serviciul comunității, deși s-ar putea să te simți oarecum leneș. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a face o pauză mentală.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Pești Financiar

Ai un moment interesant înainte cu un aspect armonios care susține casa a 9-a a studiilor academice, călătoriilor și spiritualității, aducând un interes reînnoit în toate aceste domenii. Dacă înveți să-ți trăiești viața la intensitate maximă, este un moment minunat pentru a te simți bine și la noul loc de muncă. Dacă vrei să te dedici învățăturii, ai multă susținere. Similar, a te gândi să te întorci la școală pentru a-ți spori cunoașterea aduce dividende viitoare.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Pești Sănătate

Latura ta senzitivă accentuată, va scoate la iveală tot ce este mai bun în cei de care te preocupă. Compasiunea și disponibilitatea de a fi prezent, aici și acum, va lumina viețile celor care sunt în compania ta. Pentru a continua să mergi într-o direcție bună și sănătoasă, uită-te la tine în fiecare zi și asigură-te că ai ceea ce trebuie ca să te simți bine. Acest lucru înseamnă, cel mai probabil, să stai departe de produsele lactate și să faci exercițiile fizice de care corpul tău are nevoie.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top