Connect with us
Medicul care l-a tratat pe Nicu Guță la spitalul de la Târgu Jiu spune că acesta are ambele picioare fracturate și că se află într-o stare destul de gravă.

Vedete

Anunțul dur al medicilor despre Nicu Guță: „Trei-patru luni de acum încolo…”

Nicu Guță, fiul manelistului Nicolae Guță, se află într-o stare destul de gravă după ce a suferit un accident de circulație. Acesta a fost dus cu elicopterul de la Târgu Jiu la București, unde a fost transferat la o clinică privată.

Ion Dascălu, medicul specialist în ortopedie care l-a tratat pe Guță jr., după ce tânărul a fost implicat în accidentul de la Drăguțești, a spus că acesta se află în stare gravă, având ambele picioare fracturate.

Mie mi-a spus că el a fost la volan. Erau cam confuzi. Cu celălalt nu am stat de vorbă, pentru că era destul de grav, cu fractură de coloană cervicală, dar eu de la el așa am înțeles. Că el ar fi fost șofer. Eu nu am facut o anchetă. Am întrebat ca fapt divers, cine a fost la volan, el sau tânărul celălalt? Și a zis că el. A fost transportat cu elicopterul SMURD la clinica Monza, din București. Eu am decis că trebuie transferat, dar locul ei și l-au ales. Trebuia să vorbească, să avem aprobarea de acolo. Au vorbit la Timișoara și nu l-au primit, că sunt supraaglomerați și au găsit loc la București.

Citește și: Nicoleta Guță, anunț de ultima oră despre fratele său: „Suntem cu inima la gură”

Citește și: Mesajul emoționant al mamei lui Guță Jr., după cumplitul accident

A avut nevoie de avizul de transfer. Dacă starea generală este destul de gravă, nu contează unde este transferat. Are fractură de femur bilaterală, destul de severă, are mai multe, are și fracturi costale. Adică e destul de grav. A venit șocat. Azi-noapte nu se putea trimite. Trei-patru luni de acum încolo o să aibă probleme, adică abia atunci va putea să meargă, dar având în vedere faptul că este tânăr este ok. Mai are și alte probleme de sănătate, mai vechi. Nu se știe cum evoluează. Ambele picioare sunt fracturate, are fractură de femur bilaterală, chiar în câte două locuri. Era dificil de dus cu mașina, pot să apară complicații”, a declarat, pentru Gorjeanul, medicul Ion Dascălu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top