Connect with us
Artista s-a despărțit de iubit și dă semne de împăcare cu soțul. Nu au divorțat nici după aproape un an

Vedete

Artista s-a despărțit de iubit și dă semne de împăcare cu soțul. Nu au divorțat nici după aproape un an

Ultima perioadă a fost marcată de numeroase divorțuri. Andreea Bălan, Ilie Năstase, urmați cu pași repezi de Anda Adam, care se pare că ar avea și ea probleme în căsnicie, sunt doar câteva nume cunoscute care au decis să se despartă de cei cu care erau căsătoriți. O altă cântăreață cunoscută a decis încă de anul trecut să-și separe drumurile de cele ale soțului său. Este vorba de Andreea Antonescu. Artista nu a finalizat divorțul nici până în acest moment deși, între timp, de când s-au separat, a avut o altă relație cu Ștefan Manolache.

Artista s-a despărțit de iubit și dă semne de împăcare cu soțul. Nu au divorțat nici după aproape un an

Deși Andreea și soțul său nu divorțaseră, aceasta a decis să formeze un cuplu cu Ștefan Manolache, un băiat cu 11 ani mai tânăr decât ea, cunoscut și pentru alte relații cu femei cunoscute. Relația lor părea din ce în ce mai serioasă, având de gând chiar să se mute împreună. În tot acest timp, Andreea încă era căsătorită cu Traian Spak. Deși iubitul său și familie acestuia insistau să divorțeze și chiar s-au oferit să o ajute, aceasta nu a luat nicio măsură.

“Părinții lui Ștefan sunt foarte deranjați că ea este încă măritată. Ba chiar s-au oferit să o ajute cu demersurile legale. Însă, Andreea spunea mereu da, da, însă atunci când trebuia să facă ceva concret, dădea înapoi. Ba mai mult, atunci când vorbește cu Traian la telefon, nu pare a discuta cu un bărbat cu care nu mai are nicio legătură. Se comportă precum un cuplu. Ștefan i-a reproșat acest lucru în repetate rânduri”, au mărturisit surse apropiate artistei.

Cu toate acestea, Andreea a decis să se despartă de Manolache. Decizia i-a aparținut în totalitate și drumurile lor s-au separat de curând. Cei doi au mai ajuns în atenția publicului în februarie. Femeia a anunțat poliția că iubitul ei ar fi sechestrat-o. Ajunși acolo, oamenii legii i-au surprins pe cei doi sub influența alcoolului, iar artista a negat reclamațiile.

Andreea și soțul ei încă nu au divorțat și deja au apărut zvonurile unei eventuale împăcări.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2020-05-13T19:49:26+03:00 at 19:49

    nu ma prea intereseaza ce fac astea! sa fie sanatoase! ele se impaca! ele se cearta! treaba lor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top